Si fetitele, ca si mamicile lor, simt nevoia de a fi cochete si constientizeaza atunci cand sunt. Greselile pe care le savarsim in ingrijirea parului copiilor pot avea mai tarziu repercusiuni asupra frumusetii si sanatatii podoabei capilare. Este bine de aceea sa tinem cont de cateva reguli atunci cand optam pentru o anumita tunsoare sau coafura pentru puiutul nostru. Daca doresti ca fetita ta sa se simta cea mai frumoasa fetita din lume, iata cateva sfaturi care iti pot fi de ajutor:

Frumusetea parului este extrem de importanta pentru femei, indiferent de varsta. Ai observat cum ii stralucesc ochii fetitei tale atunci cand ii aranjezi parul intr-un anumit fel sau ii aplici in par o clama sau o panglicuta colorata? Intuieste ca este mai frumoasa decat de obicei. Si fetitele, ca si mamicile lor, simt nevoia de a fi cochete si constientizeaza atunci cand sunt.

Greselile pe care le savarsim in ingrijirea parului copiilor pot avea mai tarziu repercusiuni asupra frumusetii si sanatatii podoabei capilare. Este bine de aceea sa tinem cont de cateva reguli atunci cand optam pentru o anumita tunsoare sau coafura pentru puiutul nostru. Daca doresti ca fetita ta sa se simta cea mai frumoasa fetita din lume, iata cateva sfaturi care iti pot fi de ajutor:

Tunsoarea potrivita fetitei tale

-Tunsul parului nu este deloc o operatie banala peste care putem sari cu usurinta. Din contra! Lasa-ti fetita pe mainile unui specialist care nu o va tunde intamplator, ci o va tunde in functie de directia cresterii firelor de par. Evita totodata sa-i lasi parul sa creasca prea lung, caci greutatea lui poate obosi excesiv radacina firului de par.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

-Tunsul nu trebuie efectuat decat dupa ce parul a fost usor udat anterior. In acest fel, firele se vor aseza in mod natural, iar tunsoarea va fi executata tinand cont si de forma capului. Spre exemplu, o tunsoare gresit executata pe un par ondulat poate distruge tendinta acestuia de buclare. De asemenea, nu indeparta puful de pe ceafa fetitei tale caci acesta nu face decat sa adauge un plus de farmec.

-Tine cont de tipul de par pe care il are fetita ta atunci cand optezi pentru o anumita tunsoare. Parul foarte subtire, fin poate fi tuns in functie de forma capului si a fetei, iar pentru parul des poti alege o tunsoare dreapta sau ondulata, tinand cont de tendinta naturala de buclare a parului. Tunzand fiecare bucla in parte, sub onduleu (atentie sa nu stricati linia onduleului), favorizezi aceasta tendinta naturala a parului.

-La ocazii speciale, poti fixa in parul fetitei cateva bugudiuri de plastic pentru a crea senzatia de ondulat. De asemenea, o agrafa in forma de floare, o panglicuta intr-o culoare vie, o bentita cu o fundita intr-o parte constituie accesorii de par potrivite pentru varsta copilului. In plus, fetita se va simti incantata de felul in care arata.

Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri