Casatoria, moartea pasiunii sau pasiunea vietii?

12:03, 11 Martie 2009 publicat în Familie

Este casatoria un drum inchis sau un drum ce deschide alte drumuri? Este casatoria inceputul unei alte vieti sau continuarea celei pe care ai avut-o si inainte? Casatoria n-o poti asocia cu moartea, casatoria este doar o noua viata alaturi de persoana iubita. Casatoria inseamna o viata frumoasa in doi. Totul este sa gasesti persoana potrivita, persoana care sa te iubeasca, sa te inteleaga, sa te respecte si sa te accepte asa cum esti.

Este casatoria un drum inchis sau un drum ce deschide alte drumuri? Este casatoria inceputul unei alte vieti sau continuarea celei pe care ai avut-o si inainte? Indiferent de raspunsul pentru care optam, un lucru este sigur: casatoria este unul dintre cele mai importante momente din viata unui om. Parerile sunt impartite si pe lumeaemica. Cel care a deschis acest topic pe forumul lumeaemica a fost iri_bogdan: "In momentul in care te casatoresti s-a terminat cu viata. Casatoria=moarte", spune acesta.

GRESIT! Casatoria este cel mai frumos lucru posibil de pe acest pamant cand exista iubire, intelegere, respect, sinceritate. Fara ele...da... sunt de acord cu cuvantul "moarte". Daca nu ai aceste lucruri, mai bine nu faci acest pas important pentru viata fiecarei persoane", este de parere Al3xxa.

blondina vine cu o veste buna: "Casnicia inseamna viata frumoasa in doi, totul e sa gasesti persoana potrivita, persoana care sa te iubeasca, sa te inteleaga, sa te respecte si sa te accepte asa cum esti. Si tu, la randul tau vei nutri aceleasi sentimente fata de EA si vei stii atunci ca doar impreuna viata are sens".

Citeste si:
Campanie pentru depistarea precoce a cancerului bronhopulmonar: 50...
Campanie pentru depistarea...

Un raspuns realist vine din partea utilizatorului dacu: "Imi pare rau sa aud asa ceva de la tineri ca voi. Voi care sunteti la inceputul vietii ar trebui sa vedeti viata asa cum este, REALIST, si sa nu o vedeti deformata nici in rau si nici in bine. Casnicia e o etapa a vietii pe care poti sa o faci placuta daca ai cap. Daca esti egoist, rau, ignorant, intr-adevar va fi o mica problema. CASNICIA se intemeiaza pe fundamentul dragostei sincere si nicidecum pe minciuna. Cum iti asterni, asa vei dormi....Deci nimic nu e mai frumos decat casnicia plina de satisfactie, de impliniri, dragoste, COPII, sensul vietii. VIATA E FRUMOASA!".

"Casatoria n-o poti asocia cu moartea, casatorie este doar o noua viata alaturi de persoana iubita. Restul depinde de tine, de voi.", sustine MaryA.

Citeste si:
Horoscop la Lună Nouă (12 APRILIE): Influențe astrale asupra vieții...
Horoscop la Lună Nouă (12...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri