19 August 2015 publicat în Familie 14 share-uri

Atunci cand se intalnesc si se indragostesc, oamenii pun acest fapt pe seama destinului. Chiar si atunci cand relatiile se termina rau, unii oameni considera ca a fost un test de la Dumnezeu sau ca a fost doar un oribil ghinion. Si incep sa se gandeasca cum au putut sa atraga un asemenea om in viata lor.

Cel mai bun mod de a preveni divortul este chiar inainte de casatorie. Daca inveti sa te rogi in mod corect, atragi catre tine partenerul care este bun pentru tine, spune Joseph Murphy.

Trebuie sa te gandesti foarte clar la calitatile pe care sa le aiba aceasta persoana. Fii constienta si de posibile defecte, ceea ce esti dispusa sa accepti si ce nu. Si crezi cu tarie ca vei avea relatia pe care ti-o doresti.

O alta afirmatie menita sa te ajute in proiectarea relatiei ideale pe care ti-o doresti – Tehnici de Terapie prin Rugaciune (1954):

„Construiesc in mentalitatea mea tipul de partener pe care mi-l doresc cu ardoare. Persoana pe care o atrag ca partener este_ _ _ (adauga caracteristicile pe care ti le doresti). Suntem in mod irezistibil atrasi unul de celalalt. Inteligenta divina stie unde este partenerul meu, intelepciunea profunda a mintii mele subconstiente ne aduce acum impreuna si ne recunoastem imediat unul pe celalalt. Eliberez aceasta cerere catre Inteligenta Infinita care stie ceea ce imi doresc si cum sa imi aduca spre indeplinire. Transmit multumirea mea pentru raspunsul ideal.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Foloseste acest tip de rugaciuni dimineata imediat dupa trezire si/sau seara, imediat dupa culcare; a fost demonstrat ca acesta ar fi cel mai bun timp pentru aceste practici de vizualizare, rugaciune si meditatie. Ai incredere in puterea ta de constientizare si in inteligenta divina.

Unele persoane se simt inconfortabil cu astfel de tehnici, iar daca si tu esti una dintre acestea, poti sa faci o lista cu acele calitati pe care ti le doresti de la un partener. Pune-ti in gand o imagine mentala care sa acompanieze proiectia ta. Concentreaza-te mereu pe pozitiv. Bucura-te pentru viata ta! Multumeste pentru viata pe care o ai si deschide-ti sufletul catre noi si benefice perspective! De asemenea, este important sa cultivi aceleasi calitati pe care iti doresti sa le atragi.

Joseph Murphy spune: „Daca vrei sa atragi un partener iubitor si sincer in viata ta, fii iubitoare si sincera!”

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Foto fr si main: By chainarong06 /Shutterstock

Alte articole pe aceeasi tema:

Subconstientul, puterea incredibila a mintii umane

Legea rezonantei: Toate dorintele noastre benefice se pot indeplini!

 

 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri