12:01, 23 Ianuarie 2015 publicat în Familie 16 share-uri

Vestea ca urmeaza sa ai un copil sau mai multi te face cea mai fericita persoana din lume. Viata ti se schimba din acel moment.Visele devin acum realitate iar planurile sunt marete si multe pe lista. Ce anume poate schimba transforma aceasta fericire intr-o ingrijorare? Nasterea prematura.

7. Vitamina D

Nu uitati de vitamina D. Trebuie sa va verificati frecvent nivelul pentru ca un studiu realizat in 2009 a demonstrat ca femeile care au luat 4000UI de Vitamina D pe zi au reusit sa reduca riscul de nastere prematura, diabet si alte afectiuni ce ar fi putut afecta si bebelusul.

8. Vitamina C

Nici vitamina C nu este de neglijat. Medicii recomanda ca un supliment de 1000g de Vitmina C pe zi va poate intari intreg sistemul imunitar si va tine departe de ruperea prematura a membranelor.

Citeste si:
Șase metode simple pentru a stimula sistemul imunitar al copiilor...
Șase metode simple pentru a...

9. Hidratarea este esentiala

Inlaturati consumul de bauturi carbogazoase, cu indulcitori si indreptati-va spre consumul de apa plata. Bauturile mai sus mentionate nu fac altceva decat sa va deshidrateze si sa va reduca rezervele de minerale importante in dezvoltarea oaselor, tesuturilor fatului.

10. Despre cafea? Nu ezitati sa intrebati medicul despre consumul acestei bauturi: cat aveti permisiunea si de cate ori pe saptamana puteti bea astfel incat sa va mentineti in siguranta.

Citeste si:
Leurda - Regina Sănătății! De la bogăția în nutrienți la...
Leurda - Regina Sănătății! De...

Concluzie: Nu va neglijati sarcina chiar daca aparent totul decurge normal si fara probleme. Lasati-i pe medicii specialisti sa traga concluziile pozitive si sa va asigure ca bebelusul va sta cat mai mult in burtica mamei.

*Aceste informatii au fost oferite de Diana Gamulescu, Vicepresedinte Asociatia Unu si Unu.

Sursa: http://www.examiner.com/article/8-ways-to-reduce-your-risk-for-premature-birth

****

Cu o experienta de peste 11 ani in domeniul relatiilor publice, Diana Gamulescu a ales calea antreprenoriatului si a infiintat o companie prin intermediul careia comercializeaza produse dedicate bebelusilor cu varste intre 0 si 6 luni. Brandul sau, Micolino.ro, se diferentiaza pe piata prin solutiile oferite parintilor care au bebelusi prematuri sau gemeni. Mai multe detalii despre afacerea sa puteti afla accesand www.micolino.ro.

Incepand din octombrie 2013 Diana Gamulescu se implica si in proiecte sociale, ca memebru in Asociatiei Unu si Unu (www.unusiunu.com), organizatie neguvernamentala care deruleaza programe dedicate prematuritatii si multipletilor.
In ultimii ani Diana Gamulescu a coordonat comunicarea pentru organizatii precum Fundatia Dinu Patriciu, Nissan Romania, Goodyear Dunlop Tires Romania, Indesit Company, Piraeus Bank, Amadeau Romania etc si a gestionat cu succes proiecte care au presupus lansari de produse locale si internationale, targuri si expozitii, campanii ample de comunicare, proiecte in sectorul neguvernamental etc .


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri