29 Octombrie 2013 publicat în Familie 27 share-uri

Iata 10 reguli ale dragostei in doi expuse de celebrul psiholog Barton Goldsmith, reguli care au calauzit multe cupluri catre fericire si armonie:

6. Pretuiti vremurile bune si unul pe altul. Cand faceti asta, este mult mai greu ca momentele dificile si micile probleme zilnice sa va doboare. Cand exista o legatura puternica intre voi, in loc sa ‘fierbeti” din cauza blocajelor, puteti rade pe seama lor.

7. Acceptand ca incercati amandoi tot ce va sta in putinta, indiferent de sarcina, creste de fapt dragostea unuia pentru celalalt. A te simti acceptat de partener creste calitatea vietii si iti da taria sa abordezi probleme noi si dificile.

8. Niciodata sa nu-ti excluzi partenerul sau sa-l dobori. Cand te retragi sau spui ceva denigrant persoanei cu care iti imparti viata, acest lucru ia cu sine o parte din legatura voastra. Nu exista niciun motiv pentru care doi oameni care se iubesc unul pe altul sa nu rezolve supararile normale ale vietii intr-un mod pozitiv.

9. Ai incredere in partenerul tau de viata. Da, poate ca ai fost dezamagita o data sau de doua ori, insa respectul si cunoasterea unuia pentru celalalt probabil ca au crescut. Daca nu ai incredere 100%, este timpul sa incepi sa ai incredere 100%.

10. Niciodata nu este prea tarziu pentru a avea o relatie fericita, puternica si iubitoare. Indiferent de lucrurile prin care ai trecut, inca exista pentru tine optiunea de a lua totul de la inceput."

Sursa: www.psychologytoday.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri