Noi, femeile, ne aruncam prea repede in bratele unui alt inceput incert si intr-o noua relatie, sperand sa dam uitarii cat mai curand un sfarsit la fel de incert. Ba nu! Si femeile accepta ca au pierdut, insa au nevoie de timp pentru a face acest lucru. O despartire nu este niciodata usoara pentru ca nu este deloc usor sa te rupi de ceea ce a fost frumos, sa ai curajul sa o iei de la capat sau sa renunti la obisnuinta.

Poti sa incepi insa prin a-ti marturisi durerea, sentimentele de neputinta si de vinovatie unei persoane care te-ar putea intelege, care a trecut prin aceeasi situatie ca si tine. Incepe prin a gandi ca nimeni nu se poate face raspunzator de durerea ta si ca o persoana care te iubeste si care te merita cu adevarat nu si-ar dori niciodata sa te faca sa suferi, ci sa-ti aduca fericirea. “Venus nu zambeste in casa unde-s lacrimi” (William Shakespeare), iubirea nu mai exista acolo unde curg doar lacrimi. In mod sigur, o iubire pe care o invoci cu manie si resentimente si nu cu drag si bucurie inceteaza sa se mai numeasca astfel.

Daca singuratatea poate fi umpluta doar de o singura persoana... invata sa descoperi o alta

Stiu ca oricate persoane s-ar invarti in jurul tau, amatoare sa-ti aline suferinta, sentimentul de singuratate nu ti-l poate umple nimeni si nimic, excepand una singura... care tocmai a refuzat sa faca acest lucru. Nu mai incerca sa dezgropi ceea ce pluteste de mult in oceanul mort al amintirilor si nu lasa ca amintirile frumoase dintre voi sa se transforme intr-un trecut cu miros de starv. Evita sa-l mai suni, sa-i dai sms-uri sau e-mailuri daca el le ignora cu desavarsire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Accepta ca unele lucruri nu pot fi schimbate si gandeste-te ca daca el va dori cu adevarat o impacare, probabil te va cauta. Este cazul sa nu te mai minti singura si sa iti dai seama in ce masura iti doresti si tu acest lucru cu adevarat. Sau daca mai exista sansa ca o minima si neputincioasa scanteie sa dea foc unui loc deja parjolit si ars din temelii...

Ai impresia ca cei din jur te mint si ca golul neputintei si al suferintei pe care il traiesti in momentul prezent nu poate fi umplut de nicio activitate in care incerci sa te implici. Si aproape ca ajungi sa te crezi pe tine insati atunci cand pretinzi ca totul este la fel ca si inainte...

La fel nu o sa mai fie insa niciodata, insa in mod sigur se poate si mai bine decat atat. El o sa reprezinta intotdeauna un cineva care a existat in viata ta. Chiar daca intervine uitarea sau o noua iubire, poate si mai intensa decat cealalta, un petic din inima ta o sa ramana necarpacit pentru o lunga perioada de timp. Poate chiar pentru totdeauna caci sufletul va mai pastra din amintirile pe care mintea se strofoaca sa le dea uitarii.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri