Noi, femeile, ne aruncam prea repede in bratele unui alt inceput incert si intr-o noua relatie, sperand sa dam uitarii cat mai curand un sfarsit la fel de incert. Ba nu! Si femeile accepta ca au pierdut, insa au nevoie de timp pentru a face acest lucru. O despartire nu este niciodata usoara pentru ca nu este deloc usor sa te rupi de ceea ce a fost frumos, sa ai curajul sa o iei de la capat sau sa renunti la obisnuinta.

Nu te arunca imediat intr-o noua relatie caci locul pustiu care a ramas dupa despartire nu poate fi ocupat atat de usor de altcineva. Accepta-ti mai intai propriile sentimente si lasa timpul sa te vindece de durerea de acum. Aceasta despartire nu trebuie in niciun fel sa-ti afecteze perceptia asupra propriei persoane si sa te determine sa faci din tine vinovatul numarul 1 al despartirii.

Motivele reale ale despartirii sunt altele si probabil ca le cunosti destul de bine. Poate ca acum te doare acum tot ceea ce ai iubit odata, insa, in timp, o alta iubire va picura balsam pe locul care, pentru moment, musteste de drama si neconsolare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri