Pentru ca noi suntem mai puternice decat ne credem si ei mai slabi decat vor sa recunoasca. Pentru ca insala atunci cand iubesc si parasesc atunci cand nu o mai fac. Pentru ca atunci cand iubesc, isi impun sa o faca. Sau sa nu o faca... Pentru ca iubesc la inceput din mila, din admiratie, din duiosie, iar apoi pentru ca vor sa te faca fericita.

Pentru ca barbatii promit putin, insa uita mult. Pentru ca la inceputul unei relatii stiu sa minta cel mai frumos, iar la sfarsitul ei ajung sa spuna adevarul intr-un mod grotesc si absurd. Pentru ca te fac sa crezi ca dincolo de infinit exista viata ta si a lui, iar atunci cand te desparti de ei iti dai seama ca dincolo de viata voastra nu mai exista niciun fel de infinit al tau.

Pentru ca nicio alta persoana in afara uneia din sexul opus nu ar putea sa-ti ia sufletul, sa-l iubeasca, sa creada in el, sa se joace cu el, sa-l topeasca pana cand devine parte integranta din al lui, iar apoi, cand sufletul lui da peste un suflet mai stralucitor si mai vibrant decat al tau, sa creada ca el este sufletul sau pereche. Si sa il cioparteasca sau sa-l mutileze pe al tau..

Pentru ca noi suntem mai puternice decat ne credem si ei mai slabi decat vor sa recunoasca. Pentru ca insala atunci cand iubesc si parasesc atunci cand nu o mai fac. Pentru ca atunci cand iubesc, isi impun sa o faca. Sau sa nu o faca...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Caria dentară – ce este și cum se tratează

Pentru ca iubesc la inceput din mila, din admiratie, din duiosie, iar apoi pentru ca vor sa te faca fericita. Pentru ca nu iubesc niciodata pur si simplu sau pur, dar fara simplu... Pentru ca te fac sa crezi in povesti dureros de minunate si ireal de neadevarate si in loc de happy end primesti finalul unui film horror.

Pentru ca atunci cand ti-e sete de iubire, iti creeaza impresia ca o bei in vis. Pentru ca stiu cand flamanzesti dupa o portie zdravana de iubire si iti lasa matele sa ghiortaie de foame. Pentru ca ei cred ca esti mahmura cand in viata ta nu ai fost atat de lucida.

Pentru ca isi imagineaza ca scopul scuza intr-adevar mijloacele. Pentru ca indiferenta unuia strica iubirea celorlalti. Pentru ca nu se framanta de dor de jale, nu varsa lacrimi scumpe de neputinta, nu ridica pumnul spre cer (ci doar injura), nu devin vulnerabili atunci cand sunt descumpaniti, nu se framanta inutil pentru ca ar risca sa dea nastere unui aluat moale. Iar ei, ei ... sunt fabricati din plamada invingatorilor...

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Pentru ca mint si devin penibili afirmand ca ei nu sufera. Pentru ca iubesc femeile, dar le omoara cu premeditare. Pentru ca nimeni nu are dreptul sa le conteste superioritatea. Pentru ca instinctul de conservare ii face imuni la naivitati, copilarii sau ascunzisuri feminine. Pentru ca te nasti sanatos si te trezesti cu arsuri de gradul trei pe corp. Pentru ca sufletul iti ia foc, iar ei sosesc la locul faptei cand cand a mai ramas doar fumul si cenusa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri