19 Noiembrie 2012 publicat în Familie 165 share-uri

Un bun parinte stie ca atitudinea pozitiva si obiceiurile influentate de aceasta sunt esentiale pentru dezvoltarea armonioasa a copilului sau.

Politetea este o lectie importanta pe care cei mici trebuie sa o invete de la o varsta frageda pentru a fi educati. Ca si parinte, este de obligatia ta sa le oferi o crestere buna, deoarece tot ceea ce ii inveti acum se va reflecta in persoanele care vor ajunge atunci cand vor fi mari.

Obicei pozitiv: Exprima-ti deschis dragostea.

Exprima-ti deschis dragostea! Fie ca este vorba de familie sau de prieteni, arata-le celorlalti cat de mult ii iubesti, iar copiii tai vor prelua modul tau de exprimare al dragostei, invatand sa iubeasca neconditionat. Ca si parinte, trebuie sa ii inveti pe copii ca nu exista putere mai mare decat iubirea neconditionata care ti se intoarce inapoi inzecit. Putem afirma fara îndoiala ca dragostea este cea mai frumoasa, dar si sigura modalitate de a le oferi celor mici un exemplu pozitiv demn de urmat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Caria dentară – ce este și cum se tratează 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Image © Sxc.hu

Obicei pozitiv: Concentreaza-te asupra trasaturilor pozitive ale celorlalti.

Cu siguranta ca in viata vei intalni diferite tipuri de persoane, iar pe unele dintre ele le vei detesta. Totusi, ca si parinte, nu trebuie sa iti exprimi furia sau ura in fata unor copii, ci trebuie sa ii inveti sa respecte toti oamenii cu care interactioneaza si sa se concentreze asupra trasaturilor lor pozitive (care le vor estompa pe cele negative). Copiii trebuie sa invete sa pretuiasca fiinta umana si sa isi inspire comportamentul din caracteristicile pozitive ale persoanelor pe care le intalnesc. Fiecare dintre noi are ceva unic, iar pe parcursul calatoriei lor in viata, copiii tai vor realiza acest lucru, atat timp cat tu le oferi exemplul.

Trebuie sa fii un parinte exemplar si sa iti inveti copiii sa observe pozitivitatea din viata in cele mai mici detalii.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Foto front si main ©

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri