22 August 2012 publicat în Familie 61 share-uri

O cititoare mi-a impartasit un obicei pe care il practica ea cu sotul ei. Ei il numesc "Castiguri si Realizari Zilnice" - un interval de timp alocat persoanelor iubite in fiecare zi. Acesta a avut multe efecte pozitive asupra noastra: inlesneste comunicarea dintre noi, stabilind o legatura profunda.

-povestind despre ce am realizat in ziua respectiva, am si mai mult de castigat, de invatat; vad lucrurile mai clar

-recunostinta este un alt beneficiu al acestui obicei; impartasindu-ti castigurile si realizarile este ca si cand ai multumi pentru ele

-ii arati celeilalte persoane ca este importanta

-comunici deschis

-impartasesti ce ai invatat cu cealalta persoana si ai ocazia sa inveti mai multe de la el/ea

-te simti incarcat de energie; dupa ce termin cu "Realizarile si Castigurile Zilnice" ma simt plina de energie pozitiva, de parca sunt gata sa salvez lumea. Exagerez desigur, dar cred ca stii la ce ma refer. Deseori dupa aceasta fac ceva productiv, cum ar fi sa scriu un articol nou.

-ambele persoane se vor simti minunat, atat in legatura cu ei insisi, cat si cu partenerul

Iata un citat foarte frumos al lui Steve Pavlina: "Toti cei pe care ii intalnesti in viata - chiar si strainii - sunt deja in stransa legatura cu tine. Idea ca suntem cu totii fiinte diferite si separate este doar o iluzie. Toti suntem parti dintr-un intreg, la fel ca celulele dintr-un corp. Cand te uiti la cei din jur, de fapt te privesti pe tine."

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

In continuare ai cateva indicii despre cum procedez eu cu "Realizarile si Castigurile Zilnice", dar tu esti liber sa adaptezi si sa personalizezi, intrucat nu procesul este cel mai important.

1. Timpul - aloca un timp pentru a comunica. Eu am inceput cu 10 minute, dar de fiecare data depasim acest interval. Este atat de amuzant incat uneori pornim discutii intregi de la subiectele impartasite.

2. Locul - gaseste un loc confortabil, care sa nu fie patul, pentru a nu adormi. Uneori folosim canapeaua, alteori mergem la un restaurant.

3. O persoana pune intrebarea - persoana A intreaba "Care sunt castigurile si realizarile tale pe ziua de azi?", iar persoana B raspunde. Uneori, persoanei B s-ar putea sa-i fie greu sa raspunda, asa ca poti schimba putin intrebarea: "Ce ai invatat astazi?" sau "Pentru ce esti recunoscator astazi?". Castigurile si realizarile noastre pot fi orice, de la lucrurile pentru care suntem recunoscatori in ziua respectiva, pana la o realizare pe care am avut-o sau o lectie pe care am invatat-o, sau ceva ce am citit in acea zi.

Caria dentară – ce este și cum se tratează Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri