22 August 2012 publicat în Familie 61 share-uri

O cititoare mi-a impartasit un obicei pe care il practica ea cu sotul ei. Ei il numesc "Castiguri si Realizari Zilnice" - un interval de timp alocat persoanelor iubite in fiecare zi. Acesta a avut multe efecte pozitive asupra noastra: inlesneste comunicarea dintre noi, stabilind o legatura profunda.

4. Fara intreruperi - in timp ce persoana B raspunde, persoana A nu trebuie sa intrerupa. Daca simti nevoia sa intervii, musca-ti limba, scrie-ti ideea pe o hartie sau tine-o minte pana cand vine randul tau. Este important doar sa asculti, cu deschidere si compasiune, deoarece este randul celeilalte persoane sa se exprime; ofera-i timp si spatiu, fara intreruperi.

"Natura ne-a inzestrat cu o singura limba si doua urechi, pentru a asculta de doua ori mai mult decat vorbim." – Epictetus

5. Multumeste-i celui care vorbeste - cand persoana B a terminat, persoana A va spune ceva incurajator, ceva din care sa reiasa ca a ascultat cu atentie ceea ce s-a spus. Ceva precum "Asta e minunat! Ai avut realizari si castiguri mari astazi!", "Iti multumesc ca le-ai impartasit cu mine!".

6. Repetati - repetati pasii de la 3 la 5, schimband persoanele intre ele. Persoana B va pune aceeasi intrebare persoanei A.

7. Liber la imbratisari - imbratisati-va cu sinceritate si dragoste.

Simplu, nu? Daca ambele persoane sunt deschise si sincere, veti avea rezultate incredibile, in ceea ce priveste cresterea gradului de intimitate cu partenerul sau prietenul. Spune-ne si noua cum functioneaza pentru tine acest procedeu, dupa ce il incerci. Abia astept sa aud povestea ta!

De asemenea, daca ai mai gasit si alte metode de a te apropia si a intari relatiile cu cei dragi, lasa un comentariu!

O zi plina de iubire,

Theona

https://femeiadesucces.ro

PS: Daca vrei sa iti imbunatatesti relatiile cu cei din jur si cum sa nu iti mai pese de gura lumii citeste acest articol: https://femeiadesucces.ro/blog/intelege-i-pe-cei-din-jur-si-vei-fi-fericit.

PPS: PS: Daca vrei sa devii cea mai buna varianta a ta te astept pe femeiadesucces.ro unde vei primi si un cadou de bun venit cartea “100 de pasi pentru o viata fericita”

Foto homepage si interior: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri