27 Iulie 2012 publicat în Familie 17 share-uri

Tratamentul pentru disfunctia erectila s-a imbunatatit cu ajutorul unor pilule minune ca… Viagra. Cam 75% dintre barbatii care iau aceste mediamente trec peste problema disfunctiei erectile. Totusi… pentru 25% dintre barbati, disfunctia erectila nu poate fi vindecata, iar tratamentul clasic este ineficient, acest lucru intamplandu-se fiindca disfunctia erectila are si o importanta cauza psihologica.

6. Anxietatea

Anxietatea si teama ca nu vor presta la inaltime in pat ii poate face pe barbati chiar sa aiba parte de esec. Anxietatea este o mare problema a barbatilor si de asemenea, fricile venite din alte directii isi pot lasa amprente la fel de neplacute asupra vietii lor sexuale. Toate aceste frici ii pot aduce in statdiul in care le va fi realmente frica de intimitate si de viata sexuala.

7. Kilogramele in plus

Kilogramele in plus afecteaza si ele performanta sexuala a barbatilor si mai mult decat atat, afecteaza si stima de sine a barbatului. Organismul barbatilor obezi produce mai putin testosteron, hormon foarte important pentru dorinta sexuala si producerea erectiei. De asemenea, supra-ponderalii au si o presiune a sangelui mai mare, solicitand arterele, ceea ce reduce circulatia sangelui in penis.

8. Auto-stima

Auto-stima este o problema care afecteaza performanta sexuala masculina. O perceptie negativa asupra propriei imagini ii determina pe acestia sa devina foarte timizi si desigur nici nu vor indrazni sa aiba initiativa pentru sex.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

9. Libidoul scazut

Libidoul scazut nu este acelasi lucru cu disfunctia erectila, dar are multe cauze asemanatoare: stres, imagine de sine nesatisfacatoare, anxietate... Libido scazut inseamna ca interesul pentru sex nu mai e acelasi.

10. Starea generala de sanatate

Starea de sanatate poate afecta functionarea optima a nervilor, a muschilor circulatia sangelui, toate acestea fiind necesare pentru o erectie normala. Diabetul, presiune crescuta a sangelui, ingrosarea arterelor, toate acestea pot cauza disfunctia erectila. Si operatiile pentru taratarea prostatei sau a vezicii urinare pot afecta nervii si vasele de sange implicate in controlul erectiei.

Articolul este bazat pe sursa initiala WebMd.com

Foto home page: Shutterstock

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.

Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri