27 Iulie 2012 publicat în Familie 17 share-uri

Tratamentul pentru disfunctia erectila s-a imbunatatit cu ajutorul unor pilule minune ca… Viagra. Cam 75% dintre barbatii care iau aceste mediamente trec peste problema disfunctiei erectile. Totusi… pentru 25% dintre barbati, disfunctia erectila nu poate fi vindecata, iar tratamentul clasic este ineficient, acest lucru intamplandu-se fiindca disfunctia erectila are si o importanta cauza psihologica.

10 inamici ai poftei sexuale masculine

1. Depresia

Creierul este locul de unde porneste excitatia sexuala, asa incat depresia poate sa afecteze dorinta sexual si sa duca chiar la disfunctia erectila. In mod ironic, medicatia folosita pentru tratarea depresiei afecteza si libidoul (pofta de sex) si astfel este si mai greu de obtinut o erectie.

2. Alcoolul

Cateva pahare anima atmosfera, dar alcoolul in exces afecteaza performanta sexual a barbatilor. Disfunctia erectila cauzata de alcool este de obicei temporara. Potrivit Web.Md, vestea buna ar fi aceea ca un pahar- doua de alcool pe zi, are efecte benefice asupra sanatatii, cum ar fi reducerea riscului pentru bolile de inima.

Image © Shutterstock

3. Medicamentele

Compozitia medicamentelor poate afecta performantele sexuale ale barbatilor. Medicamente aflate pe o lista lunga pot cauza Disfunctia Erectila, cum ar fi anumite medicamente impotriva durerilor sau antidepresivele.Atentie, drogurile cum ar fi amfetaminele, cocaina si marihuana pot cauza si ele probleme sexuale barbatilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

4. Stresul

Problemele de natura sexuala pot fi cauzate si de stres. Stim si noi, nu e usor sa intri in starea potrivita pentru a face dragoste daca esti coplesita de o multime de responsabilitati – munca, familie. Stresul ne poate afecta organismul in moduri diverse iar, in cazul barbatilor, performanta sexuala proasta este una dintre problemele asociate stresului.

5. Furia

Furia sau supararea neexprimate pot contribui la performante reduse ale barbatilor in dormitor. Furia face ca sangele sa se urce in zona superioara a corpului, in zona fetei si nu mai iriga zona penisului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri