30 Mai 2012 publicat în Familie 236 share-uri

'Poti sa iti dai seama de marimea penisului unui barbat privindu-i degetele' si alte curiozitati inedite despre barbati.

9. Poti sa iti dai seama de marimea penisului unui barbat, privindu-i degetele

In studiul “Sex on the Brain”, Dr. Daniel Amen spune ca marimea inelarului unui barbat are directa legatura cu organele genitale. Daca degetul inelar al unui barbat este mai mare decat aratatorul, atunci si penisul sau este mai mare. Daca inelarul este mai mic sau egal cu aratatorul, atunci penisul unui barbat nu este prea mare. Lungimea inelarului are legatura cu testosteronul primit inainte de nastere, marimea penisului de asemenea si astfel se explica aceasta legatura incredibila. Preofesorul John T. Manning a dezvoltata aceasta teorie si a descoperit ca si estrogenul joaca un rol important in aceasta privinta.

10. Barbatii au cele mai mari penisuri dintre toate 'primatele'

Gorila este animalul care ne-am astepta sa aiba cel mai mare penis, insa la acest mamifer, penisul nu masoara mai mult de 3,8 cm. Faptul ca barbatii au cele mai mari penisuri dintre toate 'primatele' poate fi un rezultat al evolutiei. Postura noastra permite o multitudine de pozitii sexuale care nu pot fi executate decat cu ajutorul unui penis destul de mare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

11. Oxitocinele ii afecteaza si pe barbati

De obicei auzim ca oxitocinele le afecteaza doar pe femei in timpul sexului (si atunci cand alapteaza), dar acest hormon care este eliberat de catre ambii parteneri in intimitate, ii influenteaza si pe barbati. Cercetatori din Elvetia au descoperit ca acest hormon este responsabil cu cresterea sentimentului de incredere la barbati.

12. Contrar asteptarilor, testosteronul ridicat, inseamna mai putin sex

Nivelul crescut de testosteron este considerat in mod tipic un aspect pozitiv pentru sexualitatea masculina. Totusi, studiile arata ca barbatii cu nivel crescut de testosteron se casatoresc mai putin, sunt mult mai abuzivi in cadrul relatiilor lor si divorteaza mai mult. Ceea ce in final duce catre o activitate sexuala scazuta. Barbatii singuri intretin relatii sexuale mai putin decat cei casatoriti, arata un stuudiu efectuat in SUA..

PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

13. Coreenii au cele mai mici penisuri din lume, arata mai multe studii. De partea cealalta, congolezii au cele mai mari penisuri din lume, masurand in medie 18 cm in erectie. 85% dintre femei sunt satisfacute de marimea penisului partenerului, in timp ce doar 55% dintre barbati pot spune ca sunt multumiti de penisul lor.

14. Barbatii nu sufera femeile care isi cauta cu disperare un partener

Oricat ar incerca sa atraga atentia, aceste femei nu fac decat sa ii indeparteze si mai tare pe barbati. Disperarea nu e deloc atragatoare, considera ei.

foto: Shutterstock_9068638; 11/28/2008


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri