30 Mai 2012 publicat în Familie 236 share-uri

'Poti sa iti dai seama de marimea penisului unui barbat privindu-i degetele' si alte curiozitati inedite despre barbati.

4. Barbatii dorm mai bine alaturi de partenerele lor, in timp ce femeile dorm mai rau.

5. Barbatii au o speranta de viata mai mica decat femeile, in intreaga lume. Barbatii traiesc in medie 64, 52 de ani, in comparatie cu femeile care traiesc 68, 76 de ani.

6. In intreaga lume se nasc putin mai multi baieti

Se nasc aproximativ 107 baieti pentru 100 de fetite, iar cercetatorii considera ca acest lucru se intampla si pentru ca, in cazul mortalitatii la nastere, baietii sunt mai numerosi. Dupa perioade de razboi, cand au murit multi barbati, in mod misterios, incep sa se nasca mai multi baietei, pentru a reechilibra raportul feminin-masculin.

7. Unii barbati nu pot sa planga

Intr-un frumos eseu, Simon Mills explica faptul ca incapacitatea barbatilor de a plange, chiar si in situatii extrem de dureroase, are legatura cu modul cum acestia au fost crescuti de mici. Este o interdictie pe care o interiorizeaza si care le marcheaza viata. “Daca plangi esti mort”. Plansul in public este perceput de barbati ca un atentat la demnitatea proprie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile

8. Barbatii se comporta prosteste in prezenta femeilor care ii atrag

Cu cat se simt mai atrasi de o femie, cu atat barbatii tind sa se comporte mai prosteste. Cercetatorii explica acesta prin faptul ca in acele momente cand barbatii sunt stimulati vizual de prezenta unei femei frumoase, sangele paraseste zona creierului pentru a iriga penisul. Femeile nu au parte de asemenea momente cand stau de vorba cu barbati chipesi, pentru ca in ceea ce le priveste, atractia nu este stimulata doar felul cum arata cineva.

Foto: shutterstock_1094305; 09/26/2008


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri