30 Mai 2012 publicat în Familie 236 share-uri

'Poti sa iti dai seama de marimea penisului unui barbat privindu-i degetele' si alte curiozitati inedite despre barbati.

15. Pielea barbatilor este cu mult mai putin sensibila decat a femeilor, deci daca vreti sa simta ceva, trebuie sa ii atingeti mai ferm.

16. Bicicletele pot fi daunatoare pentru viata sexuala a barbatilor!

Daca folosesc o bicicleta cu scaun micut, barbatii risca sa isi faca rau organelor genitale. Presiunea sauei asupra anatomiei masculine cauzeaza disfunctii erectile.

17. Autism? Barbatii nu sunt empatici

Mai degraba decat sa afle cum se simte o alta persoana intr-un anumit moment, barbatii tind sa ii priveasca pe ceilalti ca pe niste masini care sunt comandate de reguli predefinite. Cand ceilalti nu sunt prea usor de analizat, pentru barbati este greu de decis ce atitudine sa aiba. Cercetatorul Baron-Cohen a facut o legatura intre „creierul masculin extrem” si autism, boala care este caracterizata de incapacitatea de a intelege ce gandesc si simt ceilalti.

18. Marul lui „Adam”, acea proeminenta a laringelui este o particularitate pentru barbatii adulti si este rezultatul dezvoltarii laringelui in timpul pubertatii. Denumirea are legatura cu momentul Biblic cand Adam a muscat din fructul interzis in Gradina Edenului.

19. Familia influenteaza nivelul de testosteron al barbatilor

Un studiu efectuat de catre Clinica Mayo a aratat ca unui barbat fericit in familie ii scade nivelul de testosteron. In mod particular, atunci cand se nasc copiii, tatii experimenteaza o scadere a nivelului de testosteron, mai ales atunci cand isi tin bebelusii in brate.

20. Barbatii adora sexul neobisnuit

Spre deosebire de femei, barbatii sunt inclinati mai tare sa prefere sexul neobisnuit si comportamentul social neacceptat, cum ar fi exibitionismul. In cadrul unui sondaj s-a aratat ca 20 de barbati vs. 1 femeie au inclinatie spre asa ceva. Explicatii nu sunt clare si pot fi psihanalitice, sociologice, biologice sau o combinatie a acestora. Aceasta dilema arata cat de diferiti sunt barbatii si femeile.

21. Orgasmul previne cancerul mamar la barbati

Un studiu efectuat in anul 2000 a aratat ca in cazul barbatilor, orgasmul are legatura cu incidenta cancerului mamar. Studiul a aratat ca barbatii cu aceasta boala au avut parte de mai putine orgasme in medie, decat cei care nu au aceasta boala.

Foto: Yuri Samoilov

Foto home page: shutterstock_1531177; 09/26/2008

Garbo.ro iti mai recomanda si:

Octavian Paler: Pledoarie rostita de o femeie la procesul lui Don Juan


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri