20 Martie 2012 publicat în Familie 57 share-uri

Se spune ca putina gelozie nu strica nimanui, insa atunci cand unul din parteneri nu isi mai poate stapani comportamentul, in cuplu exista o problema ucigasa. Iata cateva sfaturi pentru a vindeca gelozia.
Cum altfel sa te lupti cu gelozia?

Uneori gelozia se naste din lipsa de incredere in propria persoana. In acest caz, evident, sursa problemelor sunteti chiar voi. Invata sa devi mai independent si incearca sa descoperi si sa accepti partile tale bune, si priveste jumatatea plina a paharului. Nu te mai compara cu ceilalti, nu te mai gandi la ce tu nu ai dar altii au, pentru ca aceste ganduri nu te vor duce nicaieri. Partenerul tau te prefera pe tine, si nu pe altcineva.

Discuta liber cu partenerul tau de viata si spune-i ce simti. S-ar putea ca el/ea sa nici nu stie ce simti tu.

Daca nimic nu merge si vedeti si simtiti ca relatia voastra se indreapta catre o zona neagra, poate ar fi mai bine sa apelati la ajutorul unui specialist.

Garbo.ro iti recomanda mai multe articole despre tine si familia ta:

Gelozia, valul de pe ochi si minte

Gelozia

Gelozia romantica - boala cu efect in doi

7 moduri prin care poti sa cladesti incredere in relatia ta

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Garbo.ro - Ghidul tau si al familiei tale - pentru a primi mai multe articole despre tine si familia ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri