9 Februarie 2012 publicat în Familie 114 share-uri

Pasiunea sexuala dintr-un cuplu se stinge o data cu trecerea timpului si se pierde in grijile si stersul cotidian, tocmai de aceea partenerii pornesc pe drumuri diferite. Iata care sunt cele 10 trepte pentru a revigora relatia sexuala din cuplul vostru.
Transforma masajul intr-un preludiu si mergeti mai departe, cat de departe va poarta simturile.

Intalnirile

Doar asta faceati inainte sa va mutati impreuna, nu? Va intalneati, iesiti in oras, va distrati impreuna sau cu prietenii, mergeati sa mancati, sa dansati etc. Daca acum locuiti impreuna nu inseamna ca toate acestea ar trebui sa dispara. Iesiti la pranz impreuna si mancati in pauza de masa. Intalniti-va seara si mergeti sa beti o cafea aromata sau un ceai. Iesiti la dansat, iesiti cu prietenii la fel cum o faceati si inainte. Iesiti si mancati seara intr-un restaurant. Iesiti intr-un bar alaturi de prieteni. Atmosfera acestor spatii va va cuprinde si pe voi si va veti simti diferit. Sarutati-va ca si cum ar fi prima oara. Imparatasiti priviri patimase. Flirtati.

Escapadele amoroase

Departe de oras, departe de copii (acolo unde este cazul), departe de munca, stres si aglomeratie. Evadati impreuna din cotidian si petreceti-va o a doua luna de miere. Veti avea in sfarsit timp sa vorbiti despre ale voastre fara sa va faceti griji, fara sa va bateti capul din cauza lucrurilor care va streseaza. Bucurati-va, calatoriti, explorati, cunoasteti, sarbatoriti, luati o gura de aer proaspat. Mergeti acolo unde va duce inima.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

Evalueaza-ti relatia

Unde sunteti si spre ce doriti sa va indreptati? Ce fel de relatie aveti? Cat de conectati din punct de vedere emotional, fizic si romantic sunteti? Cat timp va petreceti impreuna? Cum este viata voastra sexuala? Vorbeste-i despre lucrurile care iti plac, ti-ar placea, si viceversa. Reflecta si tu la relatia voastra, la comportamentul tau si la cum ati putea sa va aprindeti din nou, ca inainte. Poate ai gresit si ai nevoie sa indrepti lucrurile. Gandeste-te la ce i-ar placea partenerului tau si ce nu ii place. Fa o schimbare de dragul lui.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri