9 Februarie 2012 publicat în Familie 114 share-uri

Pasiunea sexuala dintr-un cuplu se stinge o data cu trecerea timpului si se pierde in grijile si stersul cotidian, tocmai de aceea partenerii pornesc pe drumuri diferite. Iata care sunt cele 10 trepte pentru a revigora relatia sexuala din cuplul vostru.
Complimenteaza-ti partenerul

Ce iti vine in minte atunci cand spui... preludiu? Nu se rezuma totul la sarutat si atins. Farmeca-l cu vorbele de bine. Toate aceste cuvinte de bine sunt menite sa ii stimuleze psihicul si emotionalul. Nimanui nu ii plac cuvintele dure. Cuvintele dulci mereu imbunatatesc starea de spirit. Tie nu ti-ar placea sa auzi in fiecare zi ceva frumos despre tine? Te-ar face sa te simti mai bine, ti-ar spori increderea in tine, ai stii ca cineva e acolo pentru tine (chiar daca o stii, uneori ai nevoie sa o auzi), si ca te iubeste asa cum esti. Complimenteaza-ti partenerul si vei vedea ca vorba dulce, mult aduce. Poti sa ii spui ca noua tunsoare ii sta bine, ca arata bine in camasa de culoare albastra etc.

Rasul

Nimic nu este mai bun pentru un cuplu decat rasul. Ras inseamna pofta de viata, inseamna fericire, stare de bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Sarbatoriti impreuna

Puteti profita de orice situatie si orice eveniment pentru a crea o mica sarbatoare. Sarbatorile mereu sunt motive de bucurie: ca se lasa cu o masa gustoasa, cu un desert delicios, cu o bautura aromata care va indulceste privirea si starea de spirit, cu un cadou care va face placere sa il primiti... orice. Orice zi impreuna este motiv de sarbatoare.

Garbo.ro iti recomanda si alte articole despre semnele iubirii in cuplu:

Testul de foc al relatiei de cuplu: Cat de adevarat va iubiti?
7 moduri prin care poti sa cladesti incredere in relatia ta
Lungul drum spiritual pe care il strabate iubirea: Cele 7 legi-etape ale iubirii
Secretul fericirii in iubire: Cele 7 legi ale relatiilor implinite
Testul psihologic al iubirii: Afla-ti personalitatea in dragoste

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Garbo pentru a primi mai multe informatii despre viata in cuplu.

Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri