Orice relatie de cuplu se poate confrunta cu aceste probleme, dar important este cum reusesc partenerii sa le abordeze. Afla care sunt cele 15 pacate care iti vor ucide relatia de cuplu.
Din nou, atunci cand ne dorim sa obtinem ceva, recurgem la tot felul de metode mai putin populare. Una din ele este mituirea: oferirea unui lucru in schimbul altui lucru. Insa mituirea poate sa fie la fel de periculoasa ca si amenintarea pentru ca este o forma de control desi este imbacata in haine mai frumoase. Cu ce te poate incalzi faptul ca el sau ea isi doreste sa faca ceva cu tine pentru ca tu o/il mituiesti si nu pentru ca isi doreste cu adevarat?

Posesivitatea

Multi oameni cred ca daca iubesc cu adevarat, sunt posesivi. Sa fii posesiv cu partenerul tau este ca si cum ai avea un nou animal de casa dar nu vrei ca nimeni altcineva in afara de tine sa se joace cu el, sau sa il mangaie, sa ii dea de mancare etc. Posesivitatea nu face decat sa inspire frica si nesiguranta. Nimeni nu ar trebui sa simta ca este „obiectul” cuiva.

Inselatul

Nu este nimic mai rau decat inselatul partenerului de viata. Atunci cand se ajunge intr-o astfel de situatie nu exista decat doua solutii: ori partenerul tine totul in el si se simte vinovat ori ii spune jumatatii sale si atunci distruge increderea si stabilitatea pe care o aveau. A insela inseamna a-ti lua la bataie relatia..

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Garbo.ro iti recomanda mai multe articole despre familie:

Testul de foc al relatiei de cuplu: Cat de adevarat va iubiti?

Test: Cunosti secretul cuplurilor fericite?

Dragoste: 7 sfaturi pentru o relatie sanatoasa si fericita

Este el alesul? 10 raspunsuri pentru a afla

7 moduri prin care poti sa cladesti incredere in relatia ta

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Garbo.ro - Ghidul tau si al familiei tale - pentru a primi mai multe articole despre familia ta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri