9 Ianuarie 2012 publicat în Familie 8 share-uri

Cum iti spune partenerul tau de viata cat de mult de iubeste fara sa iti spuna de fapt? Iata care sunt semnele ca el te iubeste cu adevarat.

Este mereu acolo pentru tine, si cand razi, si cand plangi

„Si la bine si la rau”, cum spun americanii, trebuie si partenerul tau sa fie alaturi de tine. Daca te iubeste cu adevarat, are grija de tine atunci cand esti racita, face cumparaturile in locul tau daca este nevoie, ia copiii de la gradinita ori de la scoala in locul tau etc. Este partenerul tau de viata, practic el este ajutorul tau la fel cum si tu esti ajutorul lui. Daca te iubeste, el te accepta si atunci cand nu stralucesti si isi doreste sa iti fie bine.

Gandeste in doi

Un barbat care iubeste cu adevarat se vede pentru toata viata alaturi de femeia iubita. Faptul ca tu esti in planurile lui, in gandurile lui, in tot ceea ce face, inseamna ca tu ocupi un loc important in viata lui, inseamna ca nu se gandeste numai la el, ci si la tine, la voi. Te iubeste.

Te suna, se gandeste la tine

Barbatul care te iubeste isi doreste sa te auda chiar si atunci cand nu are nevoie de ceva de la tine. El te suna sa stie cum iti merge ziua, sa iti povesteasca despre ziua lui, sa iti spuna ca se gandeste la tine etc. Partenereul tau te sustine si te incurajeaza atunci cand iti doresti ceva, si isi face timp pentru tine si nevoile tale atunci cand te iubeste profund.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Te surprinde

Un barbat care iubeste va gasi mereu tot felul de modalitati prin care sa iti arate ce simte pentru tine. Nu trebuie sa cheltuie o avere pentru a-ti spune ca te iubeste, dar te poate surprinde prin lucruri mici, romantice si frumoase. El poate alege sa iti cumpare flori atunci cand face piata, nu doar la aniversari, te poate scoate in oras, iti poate gati o cina speciala, iti poate face masaj etc. Iubirea se afla in detalii pana la urma.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri