3 Noiembrie 2011 publicat în Entertainment 49 share-uri

Tom McCarthy a fost model nud la o scoala de arta din Praga, barman la un pub irlandez din Berlin, dar si ospatar la un restaurant pentru pisici din Amsterdam. John Steinbeck a condus o pescarie de pe Lacul Tahoe.

Cei mai multi dintre autorii faimosi in zilele noastre au avut zile ciudate si slujbe neobisnuite, luate doar pentru a plati facturile tot mai numeroase, inainte de a reusi. Pentru toti scriitori din lumea asta, ar trebui sa fie o incurajare si sa se simta mai comfortabil, stiind ca nu au fost si nu sunt singurii in aceasta situatie. www.Books-Express.ro iti prezinta pe scurt unele dintre cele mai neobisnuite joburi ale autorilor.


J.D. Salinger a fost o perioada director de divertisment al filmul H.M.S. Kungsholm, un producator de lux suedez. Franz Kafka a fost Secretar Sef al Serviciul Juridic la Institutul de Asigurari al Muncitorilor in caz de Accidente. Tom McCarthy a fost model nud la o scoala de arta din Praga, barman la un pub irlandez din Berlin, dar si ospatar la un restaurant pentru pisici din Amsterdam. John Steinbeck a condus o pescarie de pe Lacul Tahoe. De asemenea, era ghid al locului si organiza excursii, in una dintre acestea intalnind-o pe prima sa sotie, Carol Henning.

Pe cand era inca tanar, John D'Agata a lucrat intr-un magazin de prezervative, a vandut baloane in rolul de clown si a servit covrigi. Dupa ce a abandonat studiile dupa trei semestre, William Faulkner a fost asistent la universitate pentru trei ani. T.S. Eliot a lucrat la biroul de Conturi Coloniale si Externe pentru Banca Lloyd din Londra pentru opt ani, avand inspiratie pentru "The Waste Land" din peisajele pe langa care trecea in drumul spre birou. Mereu rebel, Jack London a fost un "pirat de stridii", furand stridii de la ferme si vanzandu-le pe pietele din Oakland. De asemenea, a facut prospectiuni de aur si se pare (niciodata nu e sigur) ca a petrecut o vreme ca vagabond.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Kurt Vonnegut a condus un magazin dealer Saab in Cape Cod, dupa ce a publicat primul sau roman, "Player Piano". Stephen King a fost om de serviciu intr-un liceu inainte ca opera sa sa fie publicata - un lucru bun de asemenea, deoarece de aici a gasit inspiratia pentru scena de deschidere din "Carrie". Un tenor desavarsit, James Joyce a facut bani cantand pentru cina sa inainte sa devina un autor celebru. Inainte de a scrie "1984", George Orwell a servit ca ofiter al Politiei Imperiale Indiene din Burma, unde a fost remarcat pentru "simtul sau de corectitudine totala".

Sursa: Comunicat de presa www.Books-Express.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri