9 Noiembrie 2011 publicat în Entertainment 33 share-uri

In La Piel Que Habito (Pielea in care traiesc), un thriller cu accente suprarealiste, Almodovar revine la unul dintre actorii preferati din prima parte a carierei sale cinematografice Antonio Banderas si la frumoasa Elena Anaya.

Comunicat de presa

La fel de cunoscut pentru naratiunile complexe ce amesteca intrigi sexuale, drame familiale si un umor negru cat se poate de particular, cat si pentru preferinta sa recurenta pentru anumiti actori emblematici, odata cu La Piel Que Habito /Pielea in care traiesc, un thriller cu accente suprarealiste, Almodovar revine la unul dintre actorii preferati din prima parte a carierei sale cinematografice Antonio Banderas si la frumoasa Elena Anaya (Van Helsing, Lucia y el sexo) alaturi de care lucrase anterior la Hable con Ella (2002), pelicula ce i-a adus regizorului cel de-al doilea Oscar din cariera. Dar in ultimul sau film, Almodovar reuseste sa nu se asemene cu nimic din ce a facut pana acum, o provocare cu atat mai mare pentru actorii sai. La Piel Que Habito va intra in cinematografe vinerea aceasta, 11 noiembrie, distribuit in Romania de Independenta Film.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog

Antonio Banderas, cinicul seducator

La inceputul anilor 80, Antonio Banderas interpreta roluri marunte in companii mici de teatru spaniole, in timpul miscarii culturale post-dictatoriale Movida din Spania, atunci cand a fost descoperit de Pedro Almodovar si distribuit intr-unul din lungmetrajele acestuia de inceput - Laberinto de pasiones (1982), unde actorul avea sa interpreteze rolul unui terorist musulman numit Sadec. Se pare ca relatia actor-regizor a functionat foarte bine, caci Almodovar avea sa il distribuie pe Banderas si in urmatoarele patru filme ale sale.

In Matador (1986) Banderas juca rolul lui Angel, un toreador ce ajunge sa confeseze o serie de crime cu tenta sexuala. Actorul fusese apoi Antonio Benitez in La Ley del Deseo (1987), unde intrase in atentia criticii pentru portretizarea de exceptie a unui homosexual, si apoi Carlos in popularul Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988) o comedie neagra de succes si unul dintre cele mai cunoscute filme de inceput ale lui Almodovar. In fine, in Atame! (1990), Banderas juca un pacient psihiatric care rapeste o fosta actrita porno in timp ce aceasta filma un horror. Rolul i-a adus celebritatea si a propulsat cariera lui Banderas la scara internationala.

Teribila varsta de 2 ani – ce trebuie sa stii Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop Profesoară înjunghiată de un elev în timpul orei, la Colegiul „Ion Creangă” din București

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri