4 Noiembrie 2011 publicat în Entertainment 21 share-uri

Stefan Hrusca revine in fiecare an in luna decembrie pe plaiurile mioritice, pentru a duce mai departe vechiul obicei: colindul. Colindele culese cu rabdare din Maramures si alte zone pitoresti din Romania si interpretate cu caldura si sensibilitate, emotioneaza an de an milioane de oameni.

Ne-am obisnuit cu totii ca in fiecare an, in preajma sarbatorilor de iarna sa ascultam cu drag colindele lui Hrusca, colinde ce reusesc de fiecare data sa ne emotioneze si sa ne transpuna in atmosfera de Craciun! Anul acesta, ca si in ultimii ani, Stefan Hrusca va urca pe scena Salii Palatului din Bucuresti pe 7 decembrie 2011 pentru a ne colinda live asa cum numai el o poate face.

Stefan Hrusca duce mai departe colindul si in acest an

Nascut in 8 decembrie 1957 in Maramures si stabilit din 1991 in Canada, Stefan Hrusca revine in fiecare an in luna decembrie pe plaiurile mioritice, pentru a duce mai departe vechiul obicei: colindul. Colindele culese cu rabdare din Maramures si alte zone pitoresti din Romania si interpretate cu caldura si sensibilitate, emotioneaza an de an milioane de oameni. Hrusca sustine concerte si in strainatate si este obisnuit sa aiba si admiratori de alte nationalitati, care chiar daca nu cunosc limba in care sunt cantate colindele lui, le fredoneaza si sunt foarte incantati de muzica specifica sarbatorilor de iarna.

Kudika Tarot

Mii de romani ce traiesc ca si marele artist, departe de tara in care s-au nascut, asculta in fiecare an in preajma sarbatorilor, colindele lui Hrusca si pentru cateva momente retraiesc magia Craciunurilor petrecute alaturi de oamenii dragi lor.

Prin interpretarea sa unica, Hrusca reuseste de fiecare data sa emotioneze si sa trasmita publicului o avalansa de sentimente. Cantautorul maramuresean isi va bucura publicul cu frumoasele sale colinde: Florile Dalbe, Trei Pastori, Afara Ninge Linistit, Linu-i Lin, Sfanta-i Sara de Craciun, etc.

Cei ce doresc sa se lase colindati pe 7 decembrie de catre Hrusca - simbolul colindului romanesc isi pot achizitiona bilete din reteaua BILETOO.RO, de la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica si Victoria, Sala Palatului, Palatul Copiilor sau online de pe BILETOO.ro, BLT.ro, myticket.ro sau bilete.ro! Concertul „Stefan Hrusca” va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 7 decembrie 2011 si este un eveniment organizat de Project Events.

Citeste si:
Lord of the Dance, la un sfert de secol de la lansare, prezintă un...
Lord of the Dance, la un...

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

  • 150 lei: Categoria Vip

  • 125 lei: Categoria 1

  • 100 lei: Categoria 2

  • 75 lei: Categoria 3

  • 50 lei: Categoria 4


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri