26 Septembrie 2011 publicat în Entertainment 22 share-uri

Toscana este una dintre cele mai frumoase si mai romantice regiuni din intreaga lume, iar orasul italian Florenta este considerat, in sens metaforic, perla Toscanei. Nu degeaba, strazile sale au ilustrat multe dintre cele mai romantice scene in filme. Unul dintre acestea este 'Under the tuscan sun' care spune povestea unei scriitoare in cautarea marii iubiri. O va gasi in Toscana, la Florenta...

Curtea interioara a Palatului Bargello (Palazzo Bargello)

Dupa ce vizitezi palatul Bargello, cea mai veche cladire publica din Florenta, construita la inceputul secolului al XIII-lea in stil gotic -romanic, dupa ce iti lasi sufletul patruns de frumusetea unor opere de arta vechi de sute de ani, circuitul muzeului te va purta in curtea inerioara a palatului – una dintre cele mai linistitoare atmosfere din Florenta. Esti departe de furnicarul de turisti care anima zi de zi orasul, te trezesti brusc intr-un loc special, dominat de sculpturi cu povesti proprii. Te asezi pe o bancuta din piatra si poti medita... Iar in doi, descoperirea acestui loc nu poate decat sa fie un moment de mare bucurie interioara. Pace.

Curtea interioara a Palatului Bargello/Sursa

Podul Santa Trinita (Ponte Santa Trinita)

Este un pod peste raul Arno, ce a fost descris de catre Giovanni Spadolini ca fiind unul dintre cele mai frumoase si elegante din toata Italia. Podul ofera o priveliste superba a Ponte Vecchio si unetse Piata Santa Trinita de piata Frescobaldi. De-o parte si de alta a podului se afla doua cladiri importante Palazzo Spini Feroni (in Nord) si Palazzo della Missione (in Sud). In captul de sud al podului gasiti cea mai buna gelaterie din oras, de unde puteti cumpara inghetata, pe care o puteti savura admirand privelistea oferita de amplasamentul Podului Santa Trinita.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri