23 Septembrie 2011 publicat în Entertainment 40 share-uri

Desi ne-a mai vizitat tara in 2008 pentru o gala caritabila a UNICEF, indragita cantareata a ales de data aceasta sa sustina un concert live la Bucuresti, dar tot pentru a ajuta UNICEF - o parte din sumele incasate din acest concert vor fi donate organizatiei al carei ambasador este din 1993.
Nana Mouskouri este unul din marii artisti ai lumii care au reusit sa scrie istorie in muzica internationala. In cariera sa de peste cinci decenii a vandut peste 400 milioane de discuri, devenind astfel unul dintre cei mai bine vanduti artisti ai tuturor timpurilor! Cu siguranta, fiecare dintre noi ii cunoaste si fredoneaza melodiile: ”Amazing Grace”, „Only Love” sau „I Have A Dream”.

Nana Mouskouri, pe numele sau real Ioanna Mouschouri, s-a nascut pe 13 octombrie 1934 in Chania din insula Creta. Trei ani mai tarziu, artista se muta in Atena unde urmeaza mai tarziu cursurile Conservatorulu.

Primul sau cantec „Fascination” il inregistreaza in 1957 in doua limbi: engleza si greaca. Dupa participarea in 1960 la Festivalul Greek Song si Mediterranean Song Festival din Barcelona, Nana primeste recunoasterea Europei. In 1962 il cunoaste pe Quincy Jones cu care pleaca la New York si inregistreaza un album de jazz american intitulat „The Girl From Greece Sings”.

Melodiile de pe discurile sale au fost interpretate si inregistrate in multe limbi inclusiv greaca, franceza, engleza, germana, italiana, portugheza, spaniola, ebraica, chineza mandarina si maori, fapt ce i-a adus recunoasterea si adulatia milioanelor de fani de pe toate continentele.

Nana Mouskouri isi imparte cu succes viata intre cariera muzicala, familie si strangerea de fonduri pentru UNICEF, organizatie pe care o reprezinta cu onoare ca ambasador al sau din 1993. Datorita caracterului sau pacifist este aleasa ca Parlamentar European intre 1994 si 1999.

Dupa seria de concerte sustinute in 2007-2008 pe doua continente, Nana Mouskouri a luat o pauza, iar acum revine in forta pe 4 decembrie 2011, chiar in capitala, pe scena Salii Palatului!.

Pentru concertul live sustinut de Nana Mouskouri si orchestra sa, preturile biletelor sunt urmatoarele:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri