9 Octombrie 2013 publicat în Entertainment 11 share-uri

Speram mereu sa va facem sa va indragostiti de dans din toate punctele de vedere, pentru ca dansul este cea mai buna modalitate de a ne simti liberi, de a ne recapata tonusul, increderea si dragostea de viata. Iti prezentam mai multe stiluri de dans in functie de trasaturile zodiei tale. Nu trebuie decat sa descoperi ca si tu, intr-adevar, ai talent!

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Nativii in scorpion sunt determinati si au multa forta interioara. Au o energie magnetica si le place sa isi mentina un sarm magnetic. Dansul lor este sublimul TANGO.

Cea mai frumoasa lectie de tango: Al Pacino in Scent of a Woman

Sagetator (23 noiembrie – 22 decembrie)

Nativii din Sagetator sunt optimisti si iubitori de libertate. Adora calatoriile si oamenii frumosi. Dansul joaca un rol foarte important in viata lor si sunt foarte deschisi la aexperimenta diferite stiluri. Dansul lor este dansul lui Zorba Grecul.

Capricorn (23 decembrie – 20 ianuarie)

Nativii din zodiac Capricornului sunt prudenti. Le place sentimental de confort si de siguranta. Au un stil bine-definit si sunt foarte apreciati de catre cei din jur, pentru simtul raspunderii dezvoltat. JIVE prin veselia si pofta de viata pe care o degaja, li se potriveste foarte bine capricornilor, caci ei au nevoie de eliberare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Varsator (21 ianuarie – 19 februarie)

Varsatorii sunt caracterizati de o viziune larga asupra vietii, pe care o imbratiseaza cu mare deschidere. Sunt inovativi si curajosi. Iubesc provocarile. Dansul lor este Dansul Contemporan.

Portrait of a Dancer ~ '// from Quang Kien Van on Vimeo.

Pesti (20 februarie - 20 martie)

Sunt romantici si visatori si cu greu poti patrunde in lumea viselor lor. Nativii din Pesti iubesc dansul si artele in general. Dansul Pestilor trebuie sa fie ca o plutire, iar dansul lor este CONTACT IMPROVISATION.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri