9 Octombrie 2013 publicat în Entertainment 11 share-uri

Speram mereu sa va facem sa va indragostiti de dans din toate punctele de vedere, pentru ca dansul este cea mai buna modalitate de a ne simti liberi, de a ne recapata tonusul, increderea si dragostea de viata. Iti prezentam mai multe stiluri de dans in functie de trasaturile zodiei tale. Nu trebuie decat sa descoperi ca si tu, intr-adevar, ai talent!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Aventurieri si plini de energie. Curajosi, entuziasti si plini de dinamism, nativii din aceasta zodie vor vrea mereu sa incerce ceva nou, stiu sa isi atinga scopurile bine definite si sa fie invingatori. Dansul lor esteeee SALSA.

Foto main: marcelkessler /Pixabay

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Iubitori si rabdatori… Romantici si iubitori de frumos, asa sunt nativii din zodiac Taur. Ei sunt perseverenti si isi bazeaza viata pe valori bine definite. Sunt pasionali, de aceea dansul lor este… BACHATA.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativii in Gemeni sunt adaptabili si versatili. Comunicativi si inteligenti, ei stiu sa se faca placuti in orice circumstanta. Ei sunt “sufletul” intalnirilor intre prieteni si stiu sa se distreze la maxim. Iar din acest motiv, dansul lor este LAMBADA.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto main: Shutterstock.com; dans, vis

***


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri