16 Octombrie 2013 publicat în Entertainment 78 share-uri

Accesul atat de facil la cunoastere pe care il avem astazi datorita Internetului, ne ajuta sa invatam atat de mult despre noi, despre corpul nostru, sa facem noi si noi descoperiri. Iti propunem sa te relaxezi invatand, prin intermediul acestor informatii interesante.

1. Culoarea pielii tale este rezultatul unui amestec de 4 culori

Am fi cu totii de culoarea untului daca… vasele de sange nu ar adauga un strop de rosu. Un pigment galben ne coloreaza de asemenea pielea, apoi tonuri sepia de melanina, creata ca raspuns la razele ultra-violete ne pigmenteaza pielea. Aceste 4 culori: untiu, rosu, galben si sepia, amestecate in diverse proportii, creeaza culoarea pielii tuturor oamenilor de pe Pamant.

Foto: Shutterstock.com; piele, tinere, fata

Foto main (sus): Shutterstock.com; fata, intrebari, semene de intrebare

2. Lumea rade impreuna cu tine

Doar privind pe cineva hohotind pe infundate esti la randul tau influentata. Studiile recente au aratat ca rasul este un gest social imitabil. Atunci cand auzim pe cineva razand, este stimulata zona din creier asociata cu miscarile faciale. Mimica joaca un rol foarte important in ceea ce priveste interactiunile noastre. Gesturi ca rasul, hohotitul, zambitul, plansul, cascatul (da! :) ) pot fi modalitati de a crea legaturi sociale puternice in cadrul unui grup.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Intr-o dimineata, un domn radea singur intr-o statie. Vezi cum au reactionat ceilalti oameni:

 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri