12:10, 7 Octombrie 2013 publicat în Entertainment4 share-uri

Inferno, ultimul roman al lui Dan Brown, este o combinatie abila de mister, thriller, istorie si cultura, care il poarta pe cititor de la Florenta la Venetia si apoi la Istanbul.

Inferno, ultimul roman al lui Dan Brown si al patrulea din seria care il are ca protagonist pe Robert Langdon, este o combinatie abila de mister, thriller, istorie si cultura, care il poarta pe cititor de la Florenta la Venetia si apoi la Istanbul.

Dinamic si ingenios construit, romanul prezinta toate elementele cu care Brown si-a obisnuit deja cititorii - un om de stiinta nebun, cu un tel bine conturat, un mister greu de dezlegat, simboluri extrase din Divina Comedie de Dante, mesaje secrete, o serie de indicii pe care numai un specialist in simbolistica le poate descifra, elemente de arta si de istorie si o iminenta catastrofa de proportii planetare.

Trezindu-se, amnezic, pe un pat de spital din Florenta, si ajutat de o blonda inteligenta, Robert Langdon strabate Europa in incercarea de a afla ce i s-a intamplat si a rezolva totodata un mister cu conotatii literar-istorice, vanat fiind de un asasin in slujba unei tenebroase organizatii internationale.

Citeste si:
TIFF 2020 începe cu o călătorie în timp: La Belle Époque
TIFF 2020 începe cu o...

Carte aparuta la editura Rao si disponibila pe elefant.ro

Foto homepage: Infern_Shutterstock

Citeste si:
Little Joe - cel mai inteligent și mai stilizat thriller al anului,...
Little Joe - cel mai...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri