9 Octombrie 2013 publicat în Entertainment 11 share-uri

Speram mereu sa va facem sa va indragostiti de dans din toate punctele de vedere, pentru ca dansul este cea mai buna modalitate de a ne simti liberi, de a ne recapata tonusul, increderea si dragostea de viata. Iti prezentam mai multe stiluri de dans in functie de trasaturile zodiei tale. Nu trebuie decat sa descoperi ca si tu, intr-adevar, ai talent!

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nativii in Zodia Racului sunt emotionali si foarte sensibili. Au o intuitie aparte si sunt foarte iubitori. Iubesc caldura si siguranta caminului. Prefera sa se bucure de frumusetea dansului, mai ales ca si spectatori - Dansul lor este BALETUL.

Balet vs. Break Dnace! :) - Clip inspirational

Leu (23 iulie – 21 august)

Leii sunt generosi si au sufletul bun. De asemenea, le place sa fie in centrul atentiei si sa ii uimeasca pe cei din jur. Dansul este doar o alta modalitate prin care isi pot evidentia calitatile Belly Dance sau Break Dance ii caracterizeaza.

Fecioara (22 august - 23 septembrie)

Nativii in Fecioara sunt meticulosi si timizi. Sunt personae de incredere si foarte muncitoare. De asemenea, pledeaza pentru eleganta si diplomatie. Lor li se potriveste VALSUL.

Balanta (24 septembrie – 23 octombrie)

Balantele sunt romantice si fermecatoare. De asemenea, adora viata urbana si sa isi petreaca timpul cu cei apropiati. Dansul lor este Jazz Dance-ul, un stil atat de provocator, pe care l-a dezvoltat Michael Jackson.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri