5 August 2013 publicat în Entertainment 33 share-uri

Am cautat mai multe motive pentru care femeile prefera barbati mai mari decat ele.

Foto: Shutterstock.com. barbat

6. A invatat sa se auto-cunoasca. Nimeni nu este perfect si pana acum a reusit sa isi inteleaga cele mai adanci fobii. Este capabil chiar sa iti imparataseasca si tie despre „problemele” sale, pentru a preveni frictiunile.

7. Pentru el, esti cea mai frumoasa si atragatoare. Si, pana la urma, fara emfaza, este minunat sa ne simtim extra sexy.

8. Nu vrea sa fie singur. A ajuns deja la acel punct al masculinitatii, cand un barbat realizeaza ca nu isi doresc sa fie singuri. Isi doresc compania unei femei.

9. Scapi de momente penibile atunci cand vine nota de plata, fiindca isi va asuma mereu gestul de a plati, fiind deja un om stabil din punct de vedere financiar.

10. Chiar daca este mai in varsta, nu si-a pierdut spiritul tanar. Ii place sa experimenteze lucruri noi si este foarte receptiv la propunerile tale, pentru ca realmente, el stie sa TRAIASCA!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Iti mai recomandam si:

Intru lauda femeilor in varsta

NEOSEXUALUL, noul tip de barbat, la SUPERLATIV, al zilelor noastre

Ce nu stiati despre barbatii din ziua de astazi?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri