7 August 2013 publicat în Entertainment 1 share-uri

Roger Waters, membru fondator al legendarei trupe Pink Floyd, aduce in Romania cea mai spectaculoasa productie muzicala a momentului - show-ul The Wall!

Comunicat de presa

Roger Waters, membru fondator al legendarei trupe Pink Floyd, aduce in Romania cea mai spectaculoasa productie muzicala a momentului - show-ul The Wall! Evenimentul va avea loc pe 28 august 2013, in Piata Constitutiei, fiind organizat de Emagic.

Credite foto Ben Cook / Shutterstock.com - Roger Waters, The wall show

Fanii Pink Floyd, una dintre cele mai iubite trupe rock din istoria muzicii, vor avea in sfarsit ocazia sa vada live, la Bucuresti, super-productia inspirata de cel de-al unsprezecelea album al trupei, The Wall.

Considerat o adevarata capodopera, show-ul The Wall este combinatia perfecta de muzica live, proiectii impresionante, efecte vizuale uimitoare si decoruri grandioase, toate reunite intr-o constructie colosala, conceputa sub forma celebrului zid. Spectacolul reia povestea lui Pink, personajul principal al albumului, intreaga punere in scena bucurandu-se astazi de avantajele tehnologiei, oferindu-le fanilor nu doar un simplu concert, ci o productie multi-dimensionala fabuloasa despre care intreaga presa internationala vorbeste la superlativ.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

De-a lungul timpului, productia originala a celebrului album The Wall a fost pusa in scena integral doar de 29 de ori in cadrul turneulului de promovare sustinut de Pink Floyd in 1980, si inca o data, in Germania, ca forma de sarbatorire a caderii zidului din Berlin, in fata a peste 200.000 de oameni. Cu toate acestea, The Wall ramane unul dintre cele mai emblematice albume din istoria muzicii, cu efecte profunde asupra culturii pop, rezonand cu multe generatii de fani.

Biletele pentru concertul Roger Waters si super-productia The Wall, ce va avea loc pe 28 august, au fost puse in vanzare online, pe www.MyTicket.ro, incepand cu data de 16 noiembrie, ulterior fiind disponibile si in magazinele de specialitate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri