30 Septembrie 2011 publicat în Cultura 18 share-uri

V-am obisnuit deja: ne place sa va stimulam creativitatea si de aceea organizam un nou concurs de creatie, de data aceasta alaturi de Editura Herald. Aparitiile editoriale ale editurii Herald au o esentiala componenta spirituala si de aceea, am vrea sa va incurajam sa ne impartasiti trairile voastre spirituale. De cele mai multe ori, IUBIREA, de orice natura ar fi ea, ne stimuleaza existenta, sufletul, experientele... Povestiti-ne despre iubirile voastre!

Retineti:

Update: (Mentiune: la acest concurs pot participa toti cititorii Garbo, inclusiv barbatii. Ne cerem scuze pentru adresarea la genul feminin, dar publicul nostru este format in majoritate covarsitoare din femei. Ne bucuram ca avem si cititori. Prezenta voastra anima foarte tare site-ul!)

Editura Herald va oferi cititoarelor noastre inspirate patru pachete cu carti sub forma de premiu. Concursul de creatie se desfasoara in perioada 27 septembrie – 30 octombrie 2011 si se adreseaza persoanelor talentate, care vor sa ne impartaseasca trairi personale.

Patru articole castigatoare vor trece de selectia riguroasa a echipei redactionale Garbo si vor fi publicate mai apoi pe site-ul revistei Garbo.ro. Spre consolare, articolele care nu vor primi premiu, dar care totusi se vor dovedi a fi deosebite, tradand talent, vor fi publicate in editiile Garbo.ro.

La sfarsitul lunii octombrie urmariti pagina de Facebook Garbo pentru a afla castigatoarele (sau castigatorii

).

Foto fr si main : By KENG MERRY Paper Art /Shutterstock

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri