Maia Morgenstern promoveaza cel mai asteptat film 3D al anului - PINA, in regia lui Wim Wenders, productie ce va ajunge in Romania luna viitoare. Actrita face parte din cea mai mare campanie de promovare din peisajul cinematografic autohton, realizata de Parada Film.

Vedete din showbiz, media, sport si din domeniul cultural au acceptat sa faca parte din campania “Tu ce faci din 9 septembrie?”, invitandu-i astfel pe spectatorii romani sa ia parte la o experienta cinematografica unica.

Clipul cu Maia Morgenstern poate fi vazut mai jos:

Prezent la cele mai importante festivaluri europene unde a rulat cu casa inchisa, PINA a castigat doar intr-o singura saptamana Marele Premiu la 3D Festival din Paris (24-26 mai 2011) si Premiul pentru Cel mai Bun Documentar German la Dokville (26-27 mai 2011). Pelicula a fost nominalizata si la prestigiosul Premiu LUX, oferit de Parlamentul European. Aflatii mai multe despre acest film extraordinar, prin intermediul articolului Garbo.ro "Pur si simplu uluitor: Omagiu Reginei dansului, la Festivalul de film de la Berlin".

PINA a avut avanpremiera nationala la Festivalul International de Film Transilvania, unde s-a clasat printre favoritele publicului. Pe 9 septembrie filmul va fi lansat simultan in Romania, Finlanda, Cehia si China.

Una dintre cele mai celebre actrite din Romania, Maia Morgenstern, sustinatoarea acestei pelicule, a studiat la Academia de Teatru si Film intre 1981 si 1985, iar apoi a jucat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamt, pana in 1988. A aparut apoi pe scena Teatrului Evreiesc de Stat din Bucuresti, dupa care s-a alaturat trupei de la Teatrul National Bucuresti. Printre rolurile notabile pe scena de teatru se numara Lola Lola, din "Ingerul albastru/ Der Blaue Engel", iar in film, ea este cunoscuta pentru rolurile din filmele "Balanta", de Lucian Pintilie, "Cel mai iubit dintre pamanteni", de Serban Marinescu, dar si "Patimile lui Hristos", de Mel Gibson.

Trailerul oficial al filmului


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri