Sotul meu NU MA MAI VREA,nu mai vrea familia lui de o perioada cam mare de timp.
Sotii se dezvolta atat in cuplu cat si fiecare separat. Odata cu trecerea timpului pe masura ce relatia evolueaza partenerii nu raman la fel, se maturizeaza. Nevoile lor se schimba, la fel si nevoile relatieii. Conflictele, stresul si dezamagirile fac parte si acestea dintr-o relatie.
Motivul pentru care cele mai multe cupluri divorteaza este acela ca partenerii evolueaza separat si nu mai sunt atenti la dorintele celuilalt. Monotonia, ignoranta sau implicarea insuficienta ii fac pe parteneri sa uite sa mai fie draguti unul cu celalalt.
Un trecut frumos care te macina si nu te lasa sa-ti vezi de viitor nu t e va lasa sa traiesti nici in present.Daca incerci sa renunti la trecut, exista doua modalitati sigure de a-l continua fara sa vrei:Judecandu-i si rezistandu-i.
Controleaza ceea ce poti controla. Sunt lucrusi si situatii, in viata, asupra carora avem control dar si altele asupra carora nu avem controlul. Accepta ce nu poti controla si invata sa faci diferenta intre cele doua.
Traieste in prezent “ fiecare moment este deosebit daca il vezi asa”. Singurul moment in care putem fi cu adevarat fericiti este momentul prezent. Asa ca, fii fericit acum. Daca nu acum, atunci cand?
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil!

Psiholog Iulia Florea

www.psiholife.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri