Cum ar fi dacă ai profita de ocazie și ai schimba câteva lucruri pentru un plus de relaxare în grădină?

A venit vara, anotimpul tău preferat, așa că te bucuri la maximum de zilele lungi și călduroase și îți petreci ore bune în grădină. Cum ar fi dacă ai profita de ocazie și ai schimba câteva lucruri pentru un plus de relaxare în grădină?

Ai nevoie de doar câteva detalii și o poți transforma în oaza ta perfectă, unde să te bucuri de după-amieze în compania prietenilor sau de dimineți liniștite, cu o cană de cafea și o carte bună în față. Iată ce poți face:

Umple grădina cu flori

Da, teoretic este o grădină și ai deja multe flori. Doar că niciodată nu sunt suficiente. Pentru că sezonul plantatului a trecut de multă vreme, ideal ar fi să pui cât mai multe ghivece cu flori din cele mai spectaculoase. Cheltuiala nu trebuie să fie una foarte mare, există sute de specii de plante la prețuri mai mult decât rezonabile în magazinele de specialitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Ghid pentru alegerea mobilierului interior Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Dacă vrei să ai de unde alege, poți să te uiți după ghivece de la doraly.ro, pentru că aici vei găsi nu doar modele extrem de diverse, care te vor ajuta să dai o înfățișare spectaculoasă grădinii, ci și toate mărimile de vase pentru flori la care te-ai putea gândi.

Construiește un foișor

Nu tu, desigur, ideal ar fi să o facă o firmă specializată. Dacă situația financiară nu îți permite o astfel de extravaganță, sigur ai prieteni pricepuți, care știu să construiască un foișor cu buget redus, așa că, pune-i la treabă cu încredere.

Puteți transforma construcția acestui într-un efort de echipă și poate fi un pretext ideal de întâlnire cu gașca, ocazie cu care să socializați la un pahar cu vin și să vă amenajați un spațiu în care să vă petreceți zile de neuitat. Plus că mai multe minți vor avea idei din cele mai creative, nu doar la construcție, ci și la decorare.

Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Instalează un hamac

Dacă ai măcar un copac în grădină, instalează pe el un hamac și bucură-te de el în zilele caniculare, când poți dormi liniștită în după-amieze fierbinți de vară la umbră sau când te poți bucura de ore întregi de lectură în timp ce vântul îți adie prin păr.

Dacă mai improvizezi și un spațiu unde să poți pune un pahar de limonadă, câteva fructe și revistele preferate, ai putea, practic, să locuiești jumătate de vară în hamac. Nu sună rău pentru o investiție atât de mică, nu-i așa?

Asigură-ți temperatura potrivită

Ai putea crede că nu ești în măsură să influențezi vremea, deci pare greu de crezut că poți să-ți asiguri temperatura potrivită fără un aparat de aer condiționat. Doar că lucrurile pot fi mai simple de atât, cu câteva trucuri foarte utile.

Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Montează un sistem de aspersoare, pe care să le programezi să pornească o dată la câteva ore și care vor da instant senzația de răcoare. Apoi, poți să folosești cu încredere ventilatoare cu baterii, pe care să le ai cu tine în locurile în care decizi să stai, fie că este vorba despre foișor, hamac sau un petec de iarbă.

În plus, nu uita de hidratare. Apă, limonadă, pepene roșu, tu alegi cum îți menții echilibrul electrolitic, care te va ajuta destul de eficient și cu termoreglarea, deci nu vei mai resimți canicula foarte intens.

Nu este deloc complicat să îți transformi grădina în oaza ta de relaxare de care să te bucuri în zilele caniculare de vară, fie singură, fie împreună cu un prietenii, la un grătar și la o bere. Ține cont de sfaturile noastre și vei putea profita la maximum de zilele lungi și de tot ceea ce îți poate oferi un astfel de spațiu.

Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE

Sursă foto: unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri