Spre deosebire de un apartament, la o casa ai nevoie de o multime de lucruri pe care probabil ca nu le-ai luat in calcul inainte de a te muta.

Daca vei tine cont de sfaturile din articol, te poti organiza mai bine si vei face economii importante.

Siguranta, primul tau obiectiv

Atunci cand cumperi casa de la cineva, e bine sa-i schimbi incuietorile. Mai mult ca sigur, fostii proprietari au lasat un rand de chei la niste vecini, prieteni sau rude si n-ai vrea sa te trezesti cu musafiri nedoriti. Cea mai simpla si ieftina metoda este sa schimbi butucul de la intrare.

Vei avea nevoie si de un sistem de supraveghere video, pentru a te simti mai confortabil. Este mai ieftin decat te-ai fi asteptat si vei putea sa vezi tot timpul ce se intampla in jurul casei tale si daca cei dragi sunt sau nu in siguranta.

Gradinaritul nu va mai fi doar o pasiune

Probabil ca atunci cand te-ai hotarat sa te muti la casa, te-ai gandit ca vei putea avea in sfarsit si gradina mult visata. Pentru a o intretine, trebuie sa-i acorzi atentie. Va fi munca, nu doar hobby. Si daca nu ai de gand sa iti angajezi un gradinar, va trebui sa iti cumperi in primul rand o masina de tuns iarba.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața?

Vei avea nevoie si de un spatiu in care sa iti depozitezi uneltele pentru gradinarit, dar si pe cele pe care le vei folosi pentru mici reparatii. Asadar, iti va trebui o mica magazie in care sa ai urmatoarele unelte:

⦁   Ciocan
⦁   Set de surubelnite si chei
⦁   Fierastrau
⦁   Cleste
⦁   Cheie franceza
⦁   Bormasina
⦁   Ruleta de masurat
⦁   Pensule de diferite mărimi
⦁   Furtun
⦁   Galeata de zugravit
⦁   Lopata (si lopata pentru zapada)

Iar lista poate continua la nesfarsit, dar,  in prima faza, acestea vor fi uneltele de care vei avea nevoie.

Ai suficient spatiu si pentru un animal de companie

Daca atunci cand locuiai la apartament nu iti venea sa iti iei caine sau pisica, la casa lucrurile stau cu totul altfel. Acum, ai spatiu suficient pentru prietenii cu blanita. In loc sa cumperi unul, poti lua in calcul adoptia. Anunturi vei gasi peste tot, iar, in plus, vei avea si satisfactia de a fi salvat o viata. Nu iti ramane decat sa iti alegi noul membru al familiei si sa incepi sa ai grija de el.

Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Speram ca sfaturile noastre sa te inspire si sa te bucuri de noua ta locuinta.

Sursa foto: Photo by Binyamin Mellish from Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri