"Daca ai fi un personaj literar, cum ai vrea sa fii?"
3. Imbunatateste

Iti dezvolti o personalitate pe baza unei idei centrale si a catorva tuse de autenticitate, reusesti sa o comunici publicului, dar mediul sau interesul tau se schimba, nisa ta dispare sau este invadata de concurenti si trebuie sa o iei de la inceput. Abilitatea de a ramane relevant in orice fel de conditii este foarte importanta, asa ca fii mereu pregatit pentru transformari!

In mod regulat citeste, scrie, discuta despre idei, metode, cazuri din domeniul tau. Numai asa poti deveni cel mai bun.

Daca citesti un articol de specialitate pe zi si doua carti pe luna, in 3 ani vei fi citit peste 1000 de articole si peste 70 de carti si vei ajunge sa cunosti aproape totul despre un anumit domeniu. Iar daca obtii si o realizare importanta cum ar fi scrierea unei carti de specialitate, realizarea unei aplicatii informatice sau atingerea unei cifre de vanzari anuale de 20 milioane de dolari, obiectivul de a deveni Numarul 1 pe nisa ta de specialitate este realizat.

In incheiere nu mai vreau decat sa te intreb: "Daca ai fi un personaj literar, cum ai vrea sa fii?" Scrieti chiar acum povestea de succes.

Un articol de Roxana Luchianov

Sursa: ejobs.ro
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri