Nu exista o reteta a fericirii, nu exista o reteta a succesului. Chiar daca putem avea aceleasi aspiratii ca altii, cararile pe care le vor strabate sunt diferite. Exista insa cateva popasuri de care trebuie sa tinem cont.
Nu exista o reteta a fericirii, nu exista o reteta a succesului. Chiar daca putem avea aceleasi aspiratii ca altii, cararile pe care le vor strabate sunt diferite. Exista insa cateva popasuri de care trebuie sa tinem cont.

1. Gandirea pozitiva

Realitatea este produsul reprezentarilor tale. Gandirea pozitiva te ajuta sa schimbi realitatea exterioara in interesul tau. Esti ceea ce vrei sa fii. Singura problema este cat de mult iti doresti sa reusesti.

2. Planificarea

La birou, probabil ca o buna parte din munca ta este legata de planuri si prognoze. Ai facut insa planificari si in ceea ce te priveste atat din punct de vedere personal cat si din punct de vedere profesional? Stiind care iti sunt obiectivele, iti va fi mai usor sa iesi in lume si sa conspiri la atingerea lor.

3. Actiunea

Multe persoane prefera sa reactioneze, in loc sa fie prezenti, sa influenteze cursul evenimentelor, sa actioneze. Altele se aseaza confortabil in scaunul inactiunii, preferand sa isi protejeze imaginea fragila de sine decat sa iasa in lume si sa demonstreze ce pot. Multe dintre noi au o imagine buna despre ceea ce ar putea sa devina, dar evita sa isi valorifice potentialul de teama sa nu esueze. Pentru a afla cum esti cu adevarat, pentru a intelege care iti sunt aptitudinile, resursele, pentru a afla ce trebuie sa imbunatatesti la tine, trebuie sa nu iti fie teama sa experimentezi, sa dai piept cu lumea. Esecul, infrangerile sunt etape importante, capitularea inseamna sfarsitul oricaror etape, sfarsitul existentei noastre.

4. Invatarea permanenta

Te schimbi permanent, mediul extern se schimba, apar noi si noi provocari. Citeste, informeaza-te, inscrie-te la noi cursuri! O faci in primul rand pentru tine ca om.

5. Consecventa si ambitie

Se spune adeseori ca poti ajunge cu usurinta in top, problema este sa te mentii acolo. Concentreaza-te pe obiective si nu lasa nimic sa iti stea in cale

6. Concentrare

Concentreaza-te pe rezultate si nu ii lasa pe altii sa te distraga. Foarte multi isi stabilesc teluri inalte, dar orbesc si ajung sa confunde mijlocul cu scopul.

7. Analiza

Trebuie sa ai o privire de ansamblu asupra domeniului pe care l-ai ales, asa ca nu ezita sa pui intrebari, sa cauti informatii, care te vor ajuta sa privesti totul in ansamblu.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri