Putem începe cu câteva schimbări în amenajările interioare, în decorul casei și mai ales în zona dedicată activității profesionale, fără cheltuieli prea mari.

Abilitatea de a fi singur cu gândurile tale este unul dintre avantajele cheie ale muncii de la distanță – îți permite să îți stabilești propria ta zonă productivă și să lucrezi mult mai productiv. Și încă un lucru important: Rutina este totul atunci când lucrezi de acasă!”, spune Amalia Ștefan, General Manager Travelbook Group și co-fondatoare a proiectului Remote Stories.

Cei care pot lucra de acasă în general, dar și cei care lucrează remote, de acasă, doar în această perioadă atipică, își pot amenaja un spațiu cât mai atrăgător pentru lucru. Iar dacă peisajul va fi completat cu flori de primăvară, timpul petrecut acasă cu siguranță va fi mult mai efervescent, întrucât florile aduc bună dispoziție.

De asemenea, poți încerca să faci mai multe schimbări în amenajarea și decorarea spațiilor din casă, astfel încât să eviți monotonia pe perioada distanțării sociale și a izolării la domiciliu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Mai jos câteva sugestii:

- Schimbă locul canapelei și fotoliilor din living

- Dacă ai un balcon, îl poți redecora cu mici piese de mobilier și plante naturale

- Ai o piesă de mobilier care ți se pare banală, schimbă-i culoarea

- Achiziționează o vază nouă pentru flori sau DIY din ce produse găsești prin casă

- Investește doar în lucruri care îți sunt necesare sau îți aduc un plus de confort și bucurie, astfel încât să nu dai peste cap conceptul de amenajare al casei

- Dacă vrei să faci schimbări majore, consultă-te cu un specialist în design de interior :).

Foto fr si main: By Photographee.eu /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri