Putem începe cu câteva schimbări în amenajările interioare, în decorul casei și mai ales în zona dedicată activității profesionale, fără cheltuieli prea mari.

Ne aflăm într-o perioadă specială în care ne petrecem cea mai parte parte a timpului acasă, ca urmare a răspândirii epidemiei de Coronavirus. Unii dintre noi locuiesc la case cu grădini, alții în apartamente de bloc, însă pentru un timp, mulți dintre noi ne vom desfășura activitățile în casă.

Suntem și la începutul primăverii, când natura revine la viață și copacii înfloresc. Noul sezon abia începe să-și intre în drepturi și natura va oferi peisaje încântătoare, însă din păcate nu vom avea ocazia să ne bucurăm de venirea primăverii în mijlocul naturii, ca în alți ani, cel puțin pentru o vreme.

Însă, putem aduce primăvara în casele și viețile noastre. Putem începe cu câteva schimbări în amenajările interioare, în decorul casei și mai ales în zona dedicată activității profesionale, fără cheltuieli prea mari.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ? Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

„Fie că ai un birou sau o masă, ideal ar fi ca acestea să fie amplasate spre fereastră, astfel încât să beneficiezi de lumină naturală. Dacă lucrezi și noaptea, ar fi bine să ai o veioză cu lumină caldă. Decorează-ți zona de lucru cu accesorii colorate, care te binedispun și te inspiră, însă nu aglomera spațiul, pentru că va deveni obositor și îți poate distrage atenția.

Foto: By Daria Minaeva /Shutterstock

Atunci când lucrezi la laptop este indicat să lucrezi de la un birou sau, dacă stai pe canapea sau în pat, să folosești un suport pentru laptop. De asemenea, mai există varianta de a lucra în picioare, în cazul în care în ai un bar în bucătărie, dining, sau living.

Așadar, ai mai multe variante de unde poți lucra: la birou, la masa din bucătărie, pe canapea sau în pat, sau de exemplu la măsuța din balcon. Încearcă să faci pauze dese și să schimbi locurile de unde lucrezi din casă, mai ales în această perioadă, când se recomandă izolarea la domiciliu”, spune Mara Eliza Barza - Designer de Interior, PR și co-fondatoare a proiectului Remote Stories.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

“50% din forța de muncă globală va lucra în curând în companii remote sau hibride. De-a lungul timpului, numărul persoanelor care lucrează remote a crescut anual cu  7,7%  în Europa și 9,8%  în USA.

Motivul principal pentru care oamenii aleg să lucreze de la distanță este acela că îi ajută să se concentreze mai bine pe munca lor. Birourile generează o mulțime de întreruperi, cum ar fi întâlnirile, convorbirile, o altă întâlnire, inevitabilul prânz de afaceri… orele de lucru sunt întrerupte de multe ori, iar munca pur și simplu nu este eficientă.

Citește continuarea pe pagina următoare >>> 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri