9 Aprilie 2012 publicat în Cariera 40 share-uri

In emisiunile medicale m-am alaturat luptei impotriva cancerului la san oferind cadou prin sponsorizare, in fiecare sambata, doua aparate Breastlight de testare acasa a problemelor ce pot aparea la san. - Ne spune Iulia Preda

Garbo.ro: Aveti numeroase aparitii TV, ce v-a atras in lumea televiziunii?

Iulia Preda: Dupa cum spuneam, de mica mi-am dorit sa fiu si actrita, asa ca pasiunea pentru scena am satisfacut-o prin platoul de filmare si camera de filmat. Am facut cursuri de televiziune cu d-na Ileana Carstea care m-a incurajat si mi-a spus o vorba buna. Ii multumesc pe aceasta cale. Prin televiziune reusesc sa transmit informatii cat mai multor oameni si sa comunic mai usor cu ei. De aceea acum la Giga Tv am ocazia ca in fiecare sambata la „Noi sa fim sanatosi” sa dezbat probleme de sanatate abordate din punct de vedere holistic. Pastilele de sanatate care se transmit atat in cadrul matinalului GTV dar si in cursul zilei, ne ofera sfaturi de sanatate cuprinse intr-o pastila.Nu am ramas numai in domeniul sanatatii ci in fiecare Duminica va astept la ”Weekend GTv” alaturi de invitati speciali, alaturi de rubrica de ezoteric si paranormal cu Dragos Dumitriu si multe alte rubrici frumoase pe care va invit sa le urmarim impreuna.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Garbo.ro: Stim ca sunteti specializata in Cosmetica farmaceutica, ce recomandati femeilor pentru ingrijire si infrumusetare?

Iulia Preda: Sa isi aleaga creme de buna calitate, sa citeasca eticheta produsului, termenul de valabilitate in special.Niciodata pentru produsele cosmetice sa nu faca rabat de la calitate. Sa foloseasca creme de fata de zi si de noapte adaptate tenului si varstei lor.

Garbo.ro: Care sunt secretele pentru a mentine pielea frumoasa si sanatoasa in fiecare zi?

Iulia Preda: Sa se demachieze atat dimineata cat si seara. Le recomand acest lucru chiar si celor care nu se machiaza. Demachierea este importanta pentru curatarea porilor si a tenului nu numai de machiaj ci si de praf si alte impuritati. Este bine sa utilizam mereu fond de ten cu protectie solara: iarna macar 15 UVA si UVB iar vara intre 20-25 UVA si UVB. Fondul de ten ne ajuta sa ne protejam fata de factorii externi precum: praf, frig, vant, razele soarelui si alti factori externi nocivi.Niciodata sa nu adormim cu machiajul pe fata deoarece porii peste noapte nu mai pot respira si asa se formeaza ridurile si cosurile.

2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Garbo.ro: Am aflat ca ati creat o linie de cosmetice. Cum a fost posibil acest lucru?

Iulia Preda: Da, am creat o linie de cosmetice, de fapt formulele cosmetice ale unei linii de creme. Linia se vinde in Romania in sistem de vanzare MLM, printr-o firma de vanzari directe. Am creat aceste formule cu laboratoare din Franta, Israel si Elvetia. Eu nu sunt implicata in sistemul de vanzari ci doar le-am creat.

Garbo.ro: Pentru o femeie este destul de greu sa aleaga cosmeticele potrivite. Ne puteti oferi cateva sfaturi privind regulile dupa care ar trebui sa ne ghidam in alegerea produselor de ingrijire?

Iulia Preda: Ar trebui ca in beauty case-ul nostru sa avem in primul rand o crema hidratanta si o apa termala pentru a ne improspata tenul si pentru a-l revigora. Eu recomand produsele dermato-cosmetice care sunt mult mai eficiente. De asemenea le sfatuiesc pe tinere sa nu cumpere creme antirid de la o varsta frageda , asa cum am remarcat ca o fac. De asemenea le recomand sa cumpere produse cosmetice care sa contina cat mai putini parabeni si cat mai multe ingrediente naturale. Eu sunt adepta mastilor hand-made in casa, cu ingrediente sanatoase care au un efect nu atat de vizibil imediat, dar de durata. O alta recomandare ar fi sa se informeze temeinic inainte de a cumpara un produs, nu sa cada victime ale marketingului. Poate si un consult in prealabil, la un specialist, daca au probleme ar fi foarte oportun.

Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri