19 Aprilie 2012 publicat în Cariera 20 share-uri

In ezoterismul Vedic, numerologia numelui este un sistem de interpretare pentru vocatie, cariera si interactiunile sociale.

In general, numerele sunt unelte extrem de puternice, iar in Numerologia Vedica ele descifreaza aspecte importante ale personalitatii noastre si evenimente importante din viata. Numerele sunt interpretate in functie de corespondentele lor cu planetele si de efectul lor asupra oamenilor.

Cum calculam Numarul Vedic?

Numarul Vedic ce ne domina poate fi calculat astfel: se aduna cifrele ce formeaza numele nostru in functie de corespondentele lor cu literele din alfabet (detaliate mai jos), iar numarul obtinut se reduce pana cand ajungem la o singura cifra.

A=1; B=2; C=3; D=4; E=5; F=8; G=3; H=5; I=1; J=1; K=2; L=3; M=4; N=5; O=7; P=8; Q=1; R=2; S=3; T=4; U=6; V=6; W=6; X=5; Y=1; Z=7

De exemplu, daca ne cheama Andreea Popescu, vom calcula astfel:
A(1) + N(5) + D(4) +R(2) + E(5) + E(5) + A(1) + P(8) + O(7) + P(8) + E(5) + S(3) + C(3) + U(6) = 63; 6 + 3 = 9 (Numarul Vedic al Numelui)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar Zâmbetul = Esența Fericirii - Dentalmall.ro marchează Ziua Mondială a Sănătății Orale, dar și Ziua Internațională a Fericirii cu o campanie despre zâmbete

Numarul Vedic: cum ne influenteaza?

Numarul Vedic 1 = Pionierul

Daca esti dominat de acest numar te-ai nascut cu abilitati excelente de comunicare si socializare. Vezi lucrurile clar si iti este usor sa iti propui ce sa realizezi in viata, dar si sa indeplinesti tot ceea ce doresti. Desi de multe ori poti fi inflexibil si incapabil sa accepti alte idei decat ale tale, esti o fire dinamica si radianta, ajungand mereu in centrul atentiei. Te simti bine in rolul de lider si ai incredere in propriile forte. Iti place sa te implici in proiecte noi si sa vezi cum viziunile devin realitate. Ti se potrivesc rolurile in care ceilalti depind de tine.

Numarul Vedic 2 = Filosoful

Daca Numarul tau Vedic este 2, inseamna ca esti o persoana incredibil de rabdatoare, cu o perceptie de viata inedita. Iti place sa privesti imaginea de ansamblu inainte de a lua orice decizie si ai tendinta sa fii introspectiva, ganditoare si preocupata de emotii. Lucrezi foarte bine in echipa deoarece ai capacitatea de a distinge solutii acolo unde ceilalti vad probleme. Oamenii iti cer intotdeauna sfaturi datorita perspectivei unice pe care o ai asupra elementelor esentiale pentru o viata frumoasa. Te daruiesti semenilor, fiind excelenta in roluri de consilier al sufletelor.

Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă” Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri