Atat mierea, cat si scortisoara beneficiaza de anumite proprietati vindecatoare remarcabile si se bucura in medicina populara de o imensa popularitate. Iata cateva dintre beneficiile remediului pe baza de miere si scortisoara si afectiunile in care acesta are un efect pozitiv:

Tratarea infectiilor urinare: Intr-un pahar de apa calduta, adauga scortisoara cu miere si consuma ca atare. Ajuta la distrugerea bacteriilor din sistemul urinar.

Atentie! Atunci cand folositi acest remediu, asigurati-va ca produsele folosite sunt naturale si de cea mai buna calitate. Folositi doar anumite tipuri de scortisoara si anume scortisoara Ceylon, considerata a fi scortisoara adevarata, cu multe efecte benefice si cu un continut scazut de coumarin. Scortisoara Ceylon este varianta cea mai sanatoasa de scortisoara. Anumite tipuri de scortisoara precum Cassia (comercializata astazi mai peste tot) contin in diferite niveluri o substanta numita coumarin care, in doze mari, poate afecta sanatatea ficatului si a rinichilor.

Scortisoara este de evitat de catre cei care se confrunta cu probleme hormonale intrucat aceasta poate actiona si asupra nivelului de estrogen. De asemenea, cereti si sfatul medicului inainte de a folosi in mod constant scortisoara in alimentatie deoarece aceasta poate interactiona cu anumite medicamente. Evitati totodata sa consumati miere daca suferiti de anumite alergii digestive sau respiratorii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Foto homepage: Miere, scortisoara via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri