2014 a fost un an important pentru noi toti! Am observat o preschimbare la nivelul scoietatii romanesti, o schimbare la nivelul mentalitatii generale a oamenilor. Romanii au devenit mai constienti de ei insisi, de drepturile care li se cuvin, de faptul ca orice gest pe care il fac poate produce o schimbare IN BINE!

5.  O sa va faca sa va simtiti mandri: Cel mai frumos dans al mirilor la o NUNTA moldoveneasca, pe care l-ati vazut vreodata!

Este un dans filmat la o nunta si care a inregistrat zeci si zeci de mii de like-uri si vizualizari pe toate canalele media unde a fost preluat si care arata cate frumoase si pline de viata sunt dansurile populare romanesti:

  _________________________

 6.  Gest model: Un barbat incalta un copil al strazii (informatii si foto - Sanziana Lungu Facebook):

"Treceam in graba pe la Unirii cand am observat cum un domn incalta un copil al strazii. Tocmai ii cumparase o pereche de sosetele si una de ghetute si il intreba cati fratiori mai are... inca exista astfel de oameni...‪#‎depoveste‬ (intre timp am aflat si numele) — Tudor Mihaita", scrie Sanziana pe pagina ei de Facebook. Aceasta postare a inregistrat mii de aprecieri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

  _________________________

7. Petru Rogojanu, un baietel din Romania, cel mai tanar masterand din Europa!

Petru Rogojanu, un copil din Sibiu, in varsta de 12 ani, a ajuns masterand la Universitatea Elvetiana de Stiinte Aplicate, datorita cunostintelor sale din domeniul IT, scria recent Grate News.

Acum, copilul roman a fost inscris la Swiss Webacademy, la Modulul de web expert, unde au reusit sa ajunga doar cinci persoane dintre cei peste 150 de web designeri specializati.

Dupa ce va termina acest modul, Petru ar urma sa devina dupa examinare, in luna iulie 2015, la doar 13 ani, cel mai tanar european detinator al unei formari echivalente unui Masterat Universitar complet, recunoscut in toata lumea. Acum, copilul roman a fost inscris la Swiss Webacademy, la Modulul de web expert, unde au reusit sa ajunga doar cinci persoane dintre cei peste 150 de web designeri specializati, scrie acelasi site.

8. Mai multi tineri si-au unit fortele pentru a construi o locuinta noua pentru un batran sarac, iar gestul lor este impresionant si un exemplu pentru noi toti!

 Asa arata noua casa a lui Nea Ion:

Iar aceasta este povestea realizarii sale:

  _________________________

 9. Romania si frumusetile sale, peste 73 de mii de likeuri pe un celebru site international

Am descoperit cu incantare acest articol: 22+ Reasons You Shoul Visit Romania (22+ Motive pentru care ar trebui sa vizitezi Romania), unde sunt publicate fotografii magnifice din Romania, ce au primit zeci de mii de aprecieri de la straini!

Articolul publicat de catre Bored Panda ne-a inspirat si pe noi sa editam unul asemanator: Romania ABSOLUT Magica: 15+ motive pentru care strainii vor sa vina aici!

 

10. Munca desfasurata de catre Asociatia Unu si Unu pentru atragerea atentiei asupra problemei NASTERILOR PREMATURE

Campania Fire de dragoste este de o sensibilitate aparte:

 In Romania sunt peste 60 de spitale care au sectie de neonatologie de grad III si II si dupa cum arata statisticile, anual se nasc peste 20.000 de copii inainte de termen.

Poate nu stiati, dar conform statisticilor privind nasterile premature, 79% dintre bebelusi sunt nascuti intre 32 si 36 de saptamani, 10% intre 28-31 de saptamani, iar 11% vin pe lume la doar 28 de saptamani. Bebelusii nascuti prematur petrec foarte multe ore la terapie intensiva, in incubator, si adesea au nevoie de botosei si caciulite adaptate dimensinilor lor reduse care sa-i protejeze si sa-i ajute sa-si regleze mai usor. - Diana Gamulescu, Vicepresedinta Asociatia Unu si Unu si experta Garbo.ro.
 

Maternitatea Filantropia from Asociatia Unu si Unu on Vimeo.

de Julia Sima


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri