24 Martie 2011 publicat în Lifestyle 24 share-uri

In momentul in care va cunoasteti, aveti un puternic sentiment de familiaritate, ca si cum v-ati cunoaste de o viata. Instantaneu, se instaleaza o conexiune profunda, inexplicabila, ce transcede atractia fizica.

Reusiti sa va eliberati de “poverile” sociale create de om (legi, reguli) si va simtiti fericit unul langa celalalt chiar daca sunteti de religii diferite sau apartineti unor societati si culturi diferite.

Te poti intalni cu sufletul tau pereche intr-un moment dificil din viata (o pierdere, colaps sufletesc, etc), rolul sau fiind acela de a te ajuta sa te vindeci. Se poate intampla de asemenea sa-ti cunosti sufletul pereche ajutat de alte suflete (rude sau prieteni), in locuri sacre (biserica), locuri neobisnuite, evenimente deosebite (nunti). Se poate sa il intalnesti in locul in care te-ai fi asteptat mai putin, in momentul in care te-ai fi asteptat mai putin. Intalnirea sufletelor pereche nu este insa niciodata pura intamplare sau coincidenta. Universul si fortele exterioare lucreaza pentru a facilita aceste intalniri. De regula, aceste intalniri sunt legate de anumite circumstante, evenimente sau situatii ce au rolul sa sublinieze voia destinului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Nu sunteti in mod expres compatibili, insa va completati unul pe celalalt. Sufletul pereche scoate la lumina latura ta cea mai frumoasa si buna si invers. In preajma lui, poti fi tu insati cu adevarat, cu partile tale pozitive si negative expuse, fara sa-ti fie teama ca vei fi parasita, respinsa sau perceputa ca “mai putin compatibila”. Impreuna, degajati optimism, iubire, frumusete si armonie. 

Exista lucruri pe care le stiti unul despre altul fara a le putea da o explicatie logica. Ai senzatia ca poate vedea si intelege anumite aspecte legate de tine pe care tu insati nu ti le poti explica.

Ati experimentat aceleasi vise sau ati avut vise similare. Se poate ca sufletul pereche sa iti fi aparut in vise si sa ii recunosti chipul si gesturile atunci cand il intalnesti.

Sentimentul de rusine sau jena este inexistent in momentul in care faceti dragoste pentru prima oara. Mirosul trupului celui iubit iti pare familiar.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri