Poti sa alegi sa ignori, sa intorci capul in cealalta parte, sa ironizezi, sa crezi sau sa judeci insa un lucru este cert: atata timp cat exista energie pretutindeni vor exista si vampiri energetici.

Ti s-a intamplat vreodata sa te simti incarcat cu energie pozitiva dupa ce ai facut un lucru relaxant, dupa ce ai stat de vorba cu o persoana placuta, dupa ce ai mancat un anumit fel de mancare sau dupa ce ai citit o carte buna? Dar sa te simti pur si simplu vlaguit, fara putere de concentrare, somnoros sau pur si simplu indispus fara niciun motiv aparent?

Avand in vedere faptul ca energia este in tot ceea ce ne inconjoara, se manifesta pretutindeni in jurul nostru, in lucrurile animate sau chiar inanimate nu este greu de afirmat faptul ca exista persoane cu o inalta frecventa energetica si persoane cu slabe inclinatii in acest sens, care isi iau energia din alta parte, uneori hranindu-se (constient sau nu) cu a altora.

Poti sa alegi sa ignori, sa intorci capul in cealalta parte, sa ironizezi, sa crezi sau sa judeci insa un lucru este cert: atata timp cat exista energie pretutindeni vor exista si vampiri energetici. Ce sunt acestia si cum se manifesta?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur

Cum recunosti vampirii energetici

Iti dai seama ca ai fost victima unui atac energetic in momentul in care prezinti semnalele fizice de dureri de cap, stare de agitatie, indispozitie, somnolenta, nervi, pesimism, teama, manie, neputinta, oboseala brusca.

Lasand la o parte toate filmele SF cu vietati mai putin umane prezentate in diferite ipostaze si care de obicei se feresc de lumina soarelui, vampirii energetici sunt simpli oameni. Nu ii diferentiem pe strada, nu poarta semne distinctive, nu ies in evidenta prin ceva anume ci dimpotriva – se amesteca la fel de bine in multime, sunt predispusi acelorasi boli ca si noi pentru ca sunt umani. Diferenta majora este reprezentata de capacitatea de a capta sau fura energia celorlalti.

La o prima vedere poate parea ceva ireal modul in care o simpla persoana poate avea acest efect asupra ta fara sa iti dai seama sau sa te poti impotrivi.

Personalitatea vampirilor energetici se manifesta in mare parte in functie de locul in care acestia isi pot canaliza gandurile, emotiile si energia. Nu vei gasi un vampir energetic intr-un colt de camera semi-obscur fara nimeni in preajma. Nicidecum, deoarece aceste persoane sunt dependente de ceilalti oameni, de grupuri, de locuri cu cat mai multa agitatie unde exista o larga paleta de emotii.

Cum functioneaza?

Ei bine, sa presupunem ca esti intr-un grup si iti expui o idee bine formulata cu argumente clare si imbatabile. Auditoriul intelege ideile pe care le prezinti, insa o persoana nu pare deloc atinsa de ceea ce tu ai de spus. Ba dimpotriva aduce in mod constant contraargumente, te sacaie, te sicaneaza, te ia peste picior, altfel spus este genul de om vesnic nemultumit care are ceva de comentat si este impotriva celorlalti. Aceasta persoana este un vampir energetic deoarece profita de momentele energizate puternic pentru a perturba echilibrul creat in acel moment.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri