5 Septembrie 2016 publicat în Lifestyle 54 share-uri

Este important sa iti constientizezi vibratia, sa o imbratisezi cu dragoste si sa te accepti neconditionat. Incerca sa ridici nivelul vibratiei tale atunci cand poti, cand esti pregatit, cand simti ca este timpul…

Drumul nostru catre evolutie nu este niciodata constant. Si este normal sa fie astfel. Avem urcusuri si coborasuri, momente in care vibratia noastra este inalta si ii simtim beneficiile in viata noastra si momente in care avem vibratia foarte joasa si parca toate lucrurile o iau razna in interiorul si in jurul nostru. Este important sa iti constientizezi vibratia, sa o imbratisezi cu dragoste si sa te accepti neconditionat, dar sa incerci in acelasi timp sa iti ridici vibratia. Atunci cand poti, cand esti pregatit, cand simti ca este timpul… Aducand-o la lumina, te aduci la randul tau la lumina.

O vibratie inalta atrage dupa sine o stare de sanatate buna, energie, usurinta de a fi si de a face lucruri, bucurie, optimism, relatii bune cu sine si cu ceilalti. In momentul in care suntem pe mood-ul “vibratie joasa”, totul pare ca ne merge prost. Suntem morocanosi, deprimati, totul pare a merge impotriva noastra si nu in favoarea noastra, ne simtim grei, ghinionisti, oropsiti de soarta si de ceilalti. Publicatia lonerwolf.com face publice 63 de semne care iti pot arata daca vibratia ta este joasa sau inalta. Iata care sunt 30 dintre acestea:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

30 de semne care iti arata daca ai o Vibratie inalta sau o Vibratie joasa

via lonerwolf.com

Ai o Vibratie Joasa daca…

1. Te simti “blocat” sau impotmolit in viata, nestiind ce sa faci mai departe.

2. Te lupti cu apatia si cu o atitudine de nepasare fata de tine insuti si fata de altii.

3. Te lupti cu oboseala permanenta si letargia.

4. Te simti nesanatos si deloc in forma.

5. Iti controlezi sentimente precum resentimente si gelozie.

6. Conexiunile tale cu ceilalti iti aduc constant durere.

7. Continui sa faci alegeri rele.

8. Te simti neimplinit.

9. Suferi de un complex de invinovatire (te simti in mod constant vinovat in legatura cu ceva/ cauti lucruri in privinta carora sa te simti vinovat).

10. Nu stii de fapt ce iti doresti in viata.

11. Iti este greu sa te ierti pe tine insuti si pe alti oameni.

12. Ai probleme majore legate de abuz.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

13. Te concentrezi in primul rand asupra aspectelor negative ale vietii.

14. Consumi multe alimente grase sau procesate (carne preparata nesanatos, fast food, inghetata etc).

15. Realizezi cu greu un progres real in viata ta.

Citeste pe pagina urmatoare care sunt semnele unei Vibratii Inalte

Foto fr si main: By Maliflower73 /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri