Stiinta Feng Shui te ajuta sa iti echilibrezi energiile din viata ta si sa traiesti in armonie cu tot ceea ce te inconjoara!

Arunca tot ceea ce este vechi in fiecare camera si inlocuieste totul cu ceva nou. Acest lucru va atrage noi energii pozitive care te vor ajuta sa fii mai aproape de ceaa ce iti doresti in acest sector financiar.

3. Baia si bucataria

Aici poti opta pentru un decor ce are in componenta culorile pamantului, pentru ca ele sunt cele care atrag energiile pozitive in sectorul financiar. Principala piesa a bucatariei este aragazul ce trebuie pastrat mereu curat si poate chiar pozitionata o oglinda deasupra lui pentru ca flacarile sa se multiplice si sa lupte impotriva energiilor negative.

4. Lasa energiile sa lucreze pentru tine

La intrarea casei tale agata trei banuti chinezesti cu o ata rosie, ai grija ca usa de la intrare sa se deschida complet si ca nimic nu o impiedica. Sa nu ai o oglinda la intrarea in casa pentru ca raul care intra se va multiplica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Pozitioneaza pe langa usa si cateva broscute cu banuti in gura si flori rosii pentru ca toate acestea ajuta la multiplicarea energiilor din sectorul financiar.

foto prima pagina: simboluri chinezesti, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri